Brad Pitt lucrează la un film despre cursele de mașini împreună cu starul F1 Lewis Hamilton

De: Ana Obretin / 10.12.2021, 13:28
Brad Pitt lucrează la un film despre cursele de mașini împreună cu starul F1 Lewis Hamilton

Actorul american Brad Pitt lucrează la un film despre cursele de mașini și, în acest sens, va colabora cu legenda Formula 1 Lewis Hamilton.

Lungmetrajul va fi regizat de cineastul Joseph Kosinski, cel care a realizat și „Top Gun: Maverick”. Filmul va fi produs de Jerry Bruckheimer. Detaliile intrigii sunt ținute secrete, dar studiouri importante, inclusiv Paramount, MGM, Sony și Universal, precum și platformele de streaming Netflix, Apple și Amazon au făcut oferte pentru proiect, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite

Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la Château de Miraval, pe care îl deținea împreună cu Brad Pitt

Bărbatul misterios pentru care Christina Applegate (Kelly din „Familia Bundy”) l-a părăsit pe Brad Pitt

Pe de altă parte, Brad Pitt va apărea din nou pe marile ecrane, în viitorul blockbuster „Bullet Train”. Din distribu;ie fac parte și Sandra Bullock, Lady Gaga, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry și Michael Shannon. Filmul urmărește un grup de asasini cu motive contradictorii aflați la bordul unui tren de mare viteză din Tokyo. Pelicula va fi lansată în cinematografe în aprilie 2022.

În plus, a fost confirmat la începutul acestui an că actorul se va reuni cu George Clooney pentru un nou thriller, regizat de Jon Watts („Spider-Man: Homecoming”). Watts va scrie, regiza și produce filmul care nu are un titlu oficial deocamdată. Clooney și Pitt vor face parte din distribuție și vor produce și ei filmul. Deși există puține informații despre lungmetraj, se știe că thrillerul îi va avea în centrul acțiunii pe doi agenți pe cont propriu care primesc același job.

Nu în ultimul rând, Pitt va apărea din nou pe marile ecrane împreună cu Bullock, în viitorul film „The Lost City Of D”. În film, Bullock joacă rolul unei romanciere izolate care rămâne blocată într-un turneu de carte cu modelul de coperta celei mai recente cărți a ei – care este interpretat de Channing Tatum. Pitt are o apariție specială în filmul de acțiune și aventură care va fi lansat în cinematografe în martie 2022.

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea relua de la zero lupta pentru custodia copiilor

Foto: Profimedia Images