Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la Château de Miraval, pe care îl deținea împreună cu Brad Pitt

De: Nicoleta Lepădatu / 07.10.2021, 13:07
Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la Château de Miraval, pe care îl deținea împreună cu Brad Pitt

Separați din 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt angajați într-o luptă juridică acerbă pentru Château de Miraval, proprietatea pe care o dețineau în comun. În timp ce duo-ul s-a certat recent cu privire la proprietatea lor franceză, evaluată la aproximativ 164 milioane de dolari, Angelina Jolie a câștigat în cele din urmă cazul și a reușit să-și vândă acțiunile aflate în proprietate, conform presei.

Au spus „da!” în somptuosul castel francez Miraval, în 2014. Șapte ani mai târziu, moșia de 164 de milioane de dolari (140 de milioane de euro) se afla în centrul bătăliei legale dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi actori, separați din 2016, au fost până de curând coproprietari ai reședinței de 1000 de hectare situată în Var, Franța.

Cu toate acestea, într-o plângere depusă pe 21 septembrie la o instanță din Luxemburg și obținută de presă, avocații eroului din ”Once Upon a Time in … Hollywood” (2019) a acuzat-o pe actriță că a încercat să-și vândă cota castelului fără să-l informeze mai întâi pe fostul său soț. O decizie cu atât mai contestată, având în vedere faptul că fostul cuplu a semnat un acord conform căruia cele două părți trebuie să-și ceară acordul de a-și vinde acțiunile, dacă aceasta este dorința lor. De atunci, Angelina Jolie și-a vândut partea din proprietate grupului de vinuri Tenute del Mondo.

Fiecare dintre cei doi actori își plasase anterior acțiunile în societăți cu răspundere limitată separate. Singurul dezavantaj, în ultimii patru ani, l-a reprezentat faptul că, partea de companie deținută de Angelina Jolie ar fi pus bețe în roate celei a lui Brad Pitt. Actrița ar fi „amânat în mod constant aprobarea bugetelor anuale și angajarea unui nou manager”.

Avocații lui Brad Pitt afirmă, de asemenea, că prin intermediul companiei sale Nouvel, actrița ar fi încercat să-și vândă partea, pentru a-l împiedica pe Brad Pitt să se opună acestei abordări. „Acesta este un nou exemplu de situație în care Angelina Jolie încearcă să ocolească regulile și să evite obligațiile”, a confirmat o sursă.

Dacă avocații principalului interesat nu ar fi răspuns, actrița ar fi câștigat de atunci. Conform noilor documente judiciare obținute de mass-media americană, Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, fusese autorizată să-și vândă acțiunile ale podgoriei și moșiei.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună