Angelina Jolie și The Weeknd alimentează zvonurile privind o relație sentimentală

De: Ana Obretin / 27.09.2021, 15:27
Angelina Jolie și The Weeknd alimentează zvonurile privind o relație sentimentală

Actrița Angelina Jolie și cântărețul canadian The Weeknd au alimentat și mai mult zvonurile privind o posibilă relație sentimentală, sâmbătă, când au fost fotografiați părăsind împreună un restaurant din Los Angeles. 

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, cei doi au ajuns separat și au petrecut aproape trei ore la restaurantul italian Giorgio Baldi din Santa Monica. Au fost fotografiați părăsind restaurantul împreună și au intrat apoi într-un automobil SUV negru care îi aștepta.

Jolie, în vârstă de 46 de ani, și The Weeknd, de 31 de ani, au fost, de asemenea, văzuți împreună la același restaurant, la sfârșitul lunii iunie. Cei doi ar fi participat, de asemenea, la același show susținut de Mustafa the Poet în iulie. Nu există imagini care să dovedească faptul că au fost împreună la acel eveniment, dar The Weeknd a fost văzut acolo împreună cu prieteni, în timp ce actrița și-a adus fiicele adolescente Shiloh și Zahara.

Așa cum era de așteptat, aceste imagini cu cele două vedete au stârnit vâlvă în rândul fanilor. În timp ce unii s-au întrebat despre natura relației lor, alții au ales să facă referire la piesa lui The Weeknd „Party Monster”, în care acesta cântă „Angelina, buze ca Angelina”.

Ambele vedete par a fi singure în prezent. The Weeknd a avut relații cu modelul Bella Hadid și cu cântăreața Selena Gomez, în timp ce Angelina Jolie a divorțat de Brad Pitt, cu care are 6 copii, în aprilie 2019.

CITEȘTE ȘI: Compilația „Thursday”, a  lui The Weeknd, pe rețelele de streaming, cu ocazia celei de-a 10-a aniversări

The Weeknd a fost marele câștigător la gala Billboard Music Awards 2021

Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună

Foto: Profimedia Images