Angelina Jolie a fost văzută ieșind din locuința primului ei soț, Jonny Lee Miller

De: Nicoleta Lepădatu / 14.06.2021, 15:47
Angelina Jolie a fost văzută ieșind din locuința primului ei soț, Jonny Lee Miller

Angelina Jolie are șase copii, se zbate în mijlocul unui divorț furtunos și nu mai pare că mai are timp liber pe care să-l dedice iubirii. Cu toate acestea, multe publicații americane au scris că actrița a fost văzută părăsind casa primului ei soț, actorul Jonny Lee Miller.

„Cele mai bune supe se fac în oale vechi”, spune o înțelepciune populară. Și aceasta pare să se potrivească atât în ​​domeniul culinar, cât și în dragoste, printre vedetele de la Hollywood în 2021. Jennifer Lopez pare să fi fost prima care a cedat cântecului de sirenă din trecut, căzând din nou în brațele lui Ben Affleck, actorul responsabil pentru prima ei suferință adevărată din dragoste. Fanii unuia dintre cele mai pline de farmec cupluri ale anilor 2000 urmăresc cu pumnii strânși și sufletul la gură apropierea care a avut loc în ultimele săptămâni de la despărțirea de Alex Rodriguez și ceea ce părea a fi o aventură capătă aspectul unei povești de dragoste care nu poate să nu te facă să te întrebi dacă iubirea poate să renască din cenușă, precum pasărea Phoenix.

Nu știm dacă exemplul Bombei Latine a inspirat-o pe Angelina Jolie, dar aceasta din urmă pare, de asemenea, să revină la prima ei dragoste. În 1995, „Bomb Raider” l-a întâlnit pe actorul britanic Jonny Lee Miller pe platourile de filmare de la „Hackers”. Pe scurt, s-au îndrăgostit, s-au căsătorit pe 28 martie 1996, dar mariajul a fost unul care nu a avut o viață prea lungă. În 1999 au divorțat, dar au rămas în relații excelente. În timp ce actrița trecea printre brațele lui Billy Bob Thornton, Colin Farrell apoi Brad Pitt, interpretul lui Sherlock Holmes s-a căsătorit cu actrița Michelle Hicks cu care are un băiat pe nume Buster, născut în 2008. În 2018 relația dintre cei doi s-a terminat, iar Jonny Lee Miller își recapătă celibatul, la fel ca Angelina.

Pe 11 iunie Angelina ar fi fost văzută seara intrând și plecând câteva ore mai târziu dintr-o clădire în care locuiește Jonny Lee Miller. Deocamdată nici actorul, nici Angelina Jolie nu au comentat imaginile publicate, în care poate fi văzută camuflată într-o pelerină de ploaie și aducând o sticlă gazdei sale. Rămânem cu ochii pe ei.

CITEȘTE ȘI: Gwen Stefani și Blake Shelton s-ar fi căsătorit în secret

Foto: Profimedia Images