Gwen Stefani și Blake Shelton s-ar fi căsătorit în secret

De: Ana Obretin / 14.06.2021, 11:22
Gwen Stefani și Blake Shelton s-ar fi căsătorit în secret

Cântăreții Gwen Stefani și Blake Shelton, care s-au logodit în octombrie anul trecut, s-ar fi căsătorit weekendul trecut, într-o ceremonie intimă.

Gwen Stefani, de 51 de ani, și Blake Shelton, în vârstă de 44 de ani, au lăsat mai multe indicii în acest sens, potrivit publicației americane Page Six. Astfel, pe 11 iunie, Gwen Stefani a publicat pe platforma de socializare online Instagram o fotografie a sa, cu o cupă de șampanie într-o mână și un cadou în cealaltă. Pe imagine apare și textul „Ea se căsătorește”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani)

Apoi, pe 12 iunie, paparazzi i-au fotografiat pe Stefani și Shelton pe străzile din Santa Monica, în timpul unei plimbări de familie. Pe degetul cântăreței, alături de inelul de logodnă, s-a putut vedea un altul, cu diamante. 

La sfârșitul lunii octombrie 2020, Gwen Stefani și-a anunțat logodna pe contul ei de Instagram. Cântăreața a publicat o fotografie cu ei doi, sărutându-se, iar ea purta un inel de logodnă uriaș pe un deget.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gwen Stefani (@gwenstefani)

Între 2002 și 2015, Gwen Stefani a fost căsătorită cu primul soț, cântărețul Gavin Rossdale. Împreună au trei băieți: Kingston, în vârstă de 14 ani, Zuma, de 12 ani, și Apollo, de 6 ani. Blake Shelton a mai fost căsătorit de două ori, cu Kaynette Williams, între 2003 și 2006, și cu Miranda Lambert, între 2011 și 2015.

CITEȘTE ȘI: Gwen Stefani, înşelată de soţ cu dădaca

Idilă în juriul emisiunii „The Voice”: Blake Shelton şi Gwen Stefani

Cântăreața Ariana Grande s-a căsătorit

Foto: Profimedia Images