Cântăreața Ariana Grande s-a căsătorit

De: Ana Obretin / 18.05.2021, 09:41
Cântăreața Ariana Grande s-a căsătorit

Artista americană Ariana Grande s-a căsătorit cu iubitul ei, Dalton Gomez, un broker imobiliar din Los Angeles, cu care este într-o relație de la începutul anului trecut.

Ceremonia a fost una mică, intimă și a avut loc la doar câteva luni după anunțul logodnei. „A fost mică și intimă – mai puțin de 20 de persoane. Cei doi și ambele familii sunt extrem de fericiți”, a declarat o sursă pentru People. Potrivit surselor, nunta a avut loc în locuința cuplului din Montecito, California.

În decembrie 2020, Ariana Grande a împărtășit vestea despre logodnă pe contul său de Instagram, unde a publicat și mai multe fotografii cu ea împreună cu Gomez.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ariana Grande (@arianagrande)

Starul în vârstă de 27 de ani a primit un inel de logodnă decorat cu o perlă imensă și mai multe diamante.

Grande și Gomez au apărut împreună în videoclipul “Stuck With U”, o piesă inspirată de pandemie lansată în luna mai, pe care a cântăreața a înregistrat-o ​​în duet cu Justin Bieber.

Artista a mai fost logodită timp de câteva luni, în 2018, cu actorul de comedie american Pete Davidson.

Cântăreața, deținătoare a unui premiu Grammy, a devenit în luna septembrie a anului trecut cea mai urmărită femeie pe Instagram, cu peste 210 milioane de admiratori.

Celebră pentru piese ca “7 Rings”, “No Tears Left to Cry” și “Love me harder”, starul și-a lansat cel mai recent album, “Positions”, la sfârșitul lunii octombrie 2020. Materialul discografic, al șaselea din cariera sa, are ca teme principale sexul și iubirea după evenimente tragice și a primit, în general, critici favorabile. Albumul a debutat pe primul loc în topul Billboard 200. Acesta este al cincilea album al cântăreței care ocupă prima poziție în topurile din SUA.

CITEȘTE ȘI: 

Ariana Grande îi cântă lui Moş Crăciun „Santa Tell Me”

Lily Collins s-a logodit cu Charlie McDowell

Foto: Profimedia Images