Brad Pitt a primit custodie comună a copiilor săi împreună cu fosta soție, Angelina Jolie

De: Ana Obretin / 27.05.2021, 08:36

Brad Pitt a primit custodie comună a copiilor săi împreună cu fosta soție, Angelina Jolie, după ce un judecător a emis o „hotărâre provizorie” în favoarea actorului american. Decizia vine după un lung proces privind custodia celor cinci copii minori ai lor.

Cele două staruri sunt părinții lui Pax, în vârstă de 17 ani, ai Zaharei, de 16 ani, ai lui Shiloh, de 14 ani, și ai gemenilor de 12 ani Vivienne și Knox. Fiul lor cel mai mare, Maddox, în vârstă de 19 ani, nu a fost vizat de decizia privind custodia.

Agenția de știri PA a raportat că cei doi au angajat un judecător privat, care a emis decizia în baza unor mărturii, inclusiv ale unor profesioniști care au vorbit cu copiii. Astfel, timpul pe care Pitt îl poate petrece cu copiii „va crește semnificativ”, potrivit unei surse.

Platforma de știri Page Six a scris că Angelina Jolie nu a avut obiecții privind hotărârea judecătorească, dar au existat „alte surse de îngrijorare”. Actrița l-a criticat pe judecător pentru că nu le-a permis copiilor să depună mărturie și a încercat să-l descalifice din acest caz, acuzându-l că are relații profesionale cu membrii echipei de avocați a fostului ei soț.

Cei doi actori s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula de acțiune „Mr & Mrs Smith”, în 2005. S-au căsătorit în 2014, dar Jolie a cerut divorțul doi ani mai târziu. Divorțul a fost finalizat în aprilie 2019.

Pitt a fost acuzat că a fost abuziv față de Maddox, care la momentul separării părinților său avea 15 ani, dar o anchetă inițiată pentru a analiza cazul nu a dus la nicio punere sub acuzare.

Jolie a declarat, anul trecut, pentru Vogue că a decis să divorțeze pentru bunăstarea familiei sale, descriindu-și copiii drept „tineri foarte curajoși, foarte puternici”.

Pe de altă parte, în 2017, într-un interviu pentru GQ, Pitt a declarat că a renunțat să consume alcool și să fumeze marijuana: „Pentru mine, fiecare pas greșit a fost un pas către revelație, înțelegere, un fel de bucurie”. „Da, să eviți durerea este o adevărată greșeală. Este să lași viața să treacă pe lângă tine”.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai

Angelina Jolie încearcă să întârzie divorţul de Brad Pitt

Angelina Jolie, într-o relaţie amoroasă cu un om de afaceri. Se mută în Franţa

Foto: Profimedia Images