Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică

De: Loredana Toma / 18.03.2021, 12:13
Angelina Jolie îl acuză pe Brad Pitt de violență domestică

Actrița Angelina Jolie spune că ar avea probe legale care să ateste faptul că a fost victimă a violenței domestice în perioada în care a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt.

Se pare că documentele pe care, de curând, Angelina Jolie le-a înaintat instanței indică și disponibilitatea copiilor fostului cuplu de la Hollywood de a depune mărturie că Brad Pitt a avut accese de violență.

Cei doi foști soți s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “Mr and Mrs Smith”, în 2004, și au avut o lungă relație înainte de a se căsători, în 2014. În schimb, la doi ani după nuntă, s-au separat și de atunci se luptă în instanță atât pentru custodia celor șase copii ai lor, cât și pentru aspecte financiare.

“Este doar o altă strategie a Angelinei de a schimba povestea în avantajul ei”

Brad Pitt a mai fost investigat, în 2016, în cazul unei presupuse acuzații de abuz asupra unuia dintre copii, însă acestea nu au putut fi dovedite.

Noile acuzații ale actriței sunt văzute, într-un fel, ca fiind o nouă încercare de a-l pune la pământ pe Brad Pitt. “Aceste acuzații reprezintă doar o nouă strategie a Angelinei de a schimba povestea după cum i se potrivește ei mai bine”, a declarat o sursă, potrivit Eonline. “Cu excepția acuzației pe care aceasta i-a adus-o lui Brad Pitt în 2016, care a fost, de altfel, investigată și respinsă, nu a mai existat nicio altă acuzație similară sau vreun raport al poliției care să ateste lucrul acesta. Acum, însă, o acuzație de genul acesta ar fi un plus pentru ea, în proces”, a mai precizat aceeași sursă.

Potrivit unei surse citate de Us Weekly, Angelina a tot încercat să-l pună pe fostul soț într-o poziție dificilă și s-a folosit chiar și de copii pentru a reuși.

“În ultimii patru ani și jumătate, au existat mai multe plângeri din partea Angelinei, însă toate au fost investigate și respinse pentru că nu aveau o bază legală. Angelina s-a mai folosit de copii și înainte de această nouă acuzație, pentru a-i face rău lui Pitt, așa că ceea ce vedem acum este doar o continuare a aceleiași strategii”, a precizat sursa.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai

Angelina Jolie încearcă să întârzie divorţul de Brad Pitt

Angelina Jolie, într-o relaţie amoroasă cu un om de afaceri. Se mută în Franţa

Foto: Profimedia Images