Angelina Jolie și Brad Pitt – unul dintre cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood

De: Loredana Toma / 03.04.2021, 10:34
Angelina Jolie și Brad Pitt - unul dintre cele mai costisitoare divorțuri de la Hollywood

Fostul cuplu de la Hollywood format din Angelina Jolie și Brad Pitt – cunoscut pe vremuri ca „Brangelina” – este implicat într-un proces de divorț ce pare interminabil și care pare a fi unul dintre cele mai costisitoare de la Hollywood de până în prezent.

Cei doi se luptă în instanță încă din 2016, când Angelina a depus actele de divorț, iar, până acum, se pare că fiecare dintre foștii soți a cheltuit mai mult de un milion de dolari pentru acest proces. Se pare că există toate șansele ca suma să se modifice considerabil, întrucât este posibil ca acest proces să mai dureze șase ani, până când cei mai mici dintre copiii lor, gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 12 ani, vor deveni majori.

Angelina Jolie vrea cu orice preț custodia exclusivă a copiilor și are bani de cheltuit pentru asta

În 2016, Angelina Jolie a înaintat cererea de divorț, motivând diferențe ireconciliabile, și, în timp ce Brad Pitt cere custodia comună a copiilor, actrița se luptă pentru custodia exclusivă, precum și pentru împărțirea averii, mai ales a castelului din Franța pentru care au plătit 67 de milioane de dolari, în 2008, și unde, în 2014 s-au căsătorit.

Kelly Chang Rickert, avocată specializată în divorțuri a precizat pentru Daily Mail că este foarte probabil ca acest proces să devină “cel mai lung și mai costisitor din istorie”.

“Au mai fost cazuri în care un divorț a început pe când copiii erau minori și s-a încheiat atunci când ei deveniseră deja majori, însă la un moment dat, oamenii mai rămân și fără bani și totul se soluționează cumva. Bineînțeles, aici nu este cazul, pentru că Angelina are bani de cheltuit. Ea vrea custodia exclusivă a copiilor, ceea ce nu are cum să fie posibil, atât timp cât și Brad se luptă în instanță. Este evident că face tot posibilul ca lucrurile să iasă cum vrea ea. A tot schimbat, fie avocații, fie declarațiile, însă această luptă poate dura mult timp de acum încolo și costul va fi pe măsură”, a spus ea.

Potrivit Daily Mail, avocații angajați de cei doi au cea mai bună reputație, iar costul pe oră variază între 1.000 și 1.500 de dolari, și au fost săptămâni în care ședințele de mediere au însumat 40-50 de ore. În plus, atât Brad, cât și Angelina au angajat experți în sănătatea mintală care percep undeva la 500 de dolari pe oră, însă un consultant cu reputație, implicat într-un caz de custodie, poate percepe chiar și 100.000 de dolari pentru munca sa.

Cei doi foști soți s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției “Mr and Mrs Smith”, în 2004, și au avut o lungă relație înainte de a se căsători, în 2014. Pitt și Jolie au divorțat legal în 2019, dar chestiunea privind custodia copiilor încă nu este rezolvată. Cei doi îi au împreună pe Maddox, de 19 ani, adoptat din Cambodgia, Pax, de 17 ani, adoptat din Vietnam, pe Zahara, în vârstă de 16 ani, adoptată din Etiopia, și pe copiii biologici, Shiloh, de 14 ani, și gemenii Knox și Vivienne.

CITEȘTE ȘI: Thrillerul “Those Who Wish Me Dead”, cu Angelina Jolie, va fi lansat pe 14 mai

Angelina Jolie încearcă să întârzie divorţul de Brad Pitt

Angelina Jolie, într-o relaţie amoroasă cu un om de afaceri. Se mută în Franţa

Foto: Profimedia Images