The Weeknd: Noul clip al artistului ar putea provoca crize de epilepsie

De: Ana Obretin / 05.08.2021, 11:03
The Weeknd: Noul clip al artistului ar putea provoca crize de epilepsie

Cel mai nou videoclip al artistului canadian The Weeknd, pentru piesa „Take My Breath”, a fost eliminat din cinematografele IMAX unde urma să ruleze săptămâna aceasta, din cauză că ar putea declanșa crize de epilepsie.

Potrivit Variety, piesa, care va fi lansată oficial vineri, urma să fie difuzată înaintea proiecțiilor filmului „The Suicide Squad”. O sursă a declarat pentru publicația americană că ideea a fost abandonată, din cauză că videoclipul conține imagini pentru care au fost folosite „lumini stroboscopice intense”. 

Ulterior, starul a distribuit articolul Variety pe contul său oficial de Twitter, confirmând aparent informația. 

‘Take My Breath’ este primul single de pe viitorul album al lui Abel Tesfaye, al cincilea de studio și care urmează „After Hours„, materialul discografic lansat în 2020. La începutul acestei săptămâni, acesta a distribuit un fragment din piesă, semnalând că începe „o nouă eră”. 

Vorbind într-un interviu recent, artistul a explicat că viitorul său material discografic este „albumul pe care a vrut întotdeauna să-l facă”. El a descris LP-ul drept un proiect cu piese de petrecere. 

CITEȘTE ȘI: The Weeknd este coscenarist într-un serial produs de HBO, în care și joacă

The Weeknd boicotează premiile Grammy pe viață, iar Zayn Malik acuză organizatorii de favoritisme

„Blinding Lights”, hitul lui The Weeknd, prima piesă care petrece un an întreg în Billboard Top 10

Foto: Profimedia Images