„Blinding Lights”, hitul lui The Weeknd, prima piesă care petrece un an întreg în Billboard Top 10

De: Ana Obretin / 09.03.2021, 11:41

„Blinding Lights”, hitul interpretat de The Weeknd, lansat în noiembrie 2019, a devenit prima piesă care a petrecut un an întreg în Top 10 al Billboard Hot 100. Anterior, recordul era deținut de „Circles”, a lui Post Malone, care a stat în Billboard Top 10 timp de doar 39 de săptămâni.

„Blinding Lights” deține, de asemenea, recordul pentru cel mai lung timp petrecut de o piesă în Top 5, cu 43 de săptămâni în total. Iar, cu 65 de săptămâni în Billboard Hot 100, este pe drumul cel bun pentru a doborî recordul deținut de „Radioactive”, hitul Imagine Dragons, care a stat 87 de săptămâni în clasament.

În ciuda succesului de care se bucură, The Weeknd nu a primit nicio nominalizare la premiile Grammy 2021, gala care va avea loc pe 14 martie.

Într-o notă mai pozitivă, artistul a declarat anul trecut pentru Variety că succesul inițial al piesei „Blinding Lights” i-a oferit validarea de care avea nevoie pentru a continua cu piesele provocatoare de pe cel mai recent album al său, „After Hours”, care a fost lansat în martie 2020. 

The Weeknd: Următorul album de studio va avea „încărcătură politică”

În ianuarie, The Weeknd declara că următorul său material discografic va fi unul cu „încărcătură politică”. Vedeta în vârstă de 31 de ani a spus că albumul va fi astfel pentru că foarte multe de spus despre lume în contextul pandemiei și în urma furtunoaselor alegeri din SUA și a protestelor Black Lives Matter.

CITEȘTE ȘI: The Weeknd își șochează fanii cu noul look din videoclipul “Save Your Tears” 

Super Bowl: The Weeknd a oferit o electrizantă trecere în revistă a carierei sale muzicale 

Piesa lui Eminem „Lose Yourself”, într-un top select al celor mai difuzate din istorie 

Foto: Profimedia Images