Super Bowl: The Weeknd a oferit o electrizantă trecere în revistă a carierei sale muzicale

De: Ana Obretin / 08.02.2021, 09:05
Super Bowl: The Weeknd a oferit o electrizantă trecere în revistă a carierei sale muzicale

The Weeknd a oferit o electrizantă trecere în revistă a carierei sale muzicale prin recitalul susținut în pauza Super Bowl, finala Ligii de Fotbal American. Gala a avut loc duminică noapte, pe Stadionul “Raymond James” din Tampa, Florida, cu distanțare socială.

Pe numele real Abel Tesfaye, The Weeknd a devenit astfel primul canadian care a susținut un recital la acest eveniment. Muzicianul s-a alăturat unei liste lungi de staruri care au cântat solo la Super Bowl, de la Diana Ross la Michael Jackson, Prince, Beyoncé și Lady Gaga, potrivit NME

În recitalul de 15 minute, The Weeknd a inclus hituri ale carierei sale, printre care “Save Your Tears” și “Blinding Lights”, de pe cel mai recent album, “After Hours”, “Can’t Feel My Face” și “House Of Balloons”. Starul nu a avut invitați speciali în show, dar a fost acompaniat de un cor, o trupă backing vocals și un grup de dansatori, îmbrăcați, ca și el, cu jachete roșii și purtând pe față bandaje, la fel ca personajul lui The Weeknd din clipul “After Hours”. 

Muzicianul a declarat anterior că a alocat 7 milioane de dolari din propria avere în producția show-ului, care a avut loc în direct. Din cauza pandemiei, s-a speculat că recitalul va fi parțial sau total preînregistrat.

În finala Ligii de Fotbal American din 2021, echipa Tampa Bay Buccaneers a învins campioana Kansas City Chiefs, cu scorul 31 – 9. 

Super Bowl este cea mai vizionată gală sportivă din SUA, sute de milioane de dolari fiind investite anual în reclamele care rulează în timpul evenimentului pe micile ecrane. Gala de anul trecut a fost urmărită de 100 de milioane de persoane, iar 30 de minute de publicitate au costat, în medie peste 5,5 milioane de dolari. Anul trecut recitalul din pauză a fost susținut de Jennifer Lopez și de Shakira. Artiștii invitați în pauza Super Bowl înregistrează, de obicei, ulterior, creșteri spectaculoase ale vânzărilor.

CITEȘTE ȘI: The Weeknd lansează un album „greatest hits”, în februarie

The Weeknd își șochează fanii cu noul look din videoclipul “Save Your Tears”

Lady Gaga a făcut senzaţie la Super Bowl. Cu ce s-a încălţat pentru eveniment 

Foto: Profimedia Images