The Weeknd lansează un album „greatest hits”, în februarie

De: Ana Obretin / 27.01.2021, 19:02
The Weeknd lansează un album

Starul canadian The Weeknd a anunțat că va lansa pe 5 februarie un album „greatest hits”, intitulat „The Highlights”.

Autorul hitului „Starboy” a publicat lista pieselor care i-au marcat cariera pe site-ul său oficial. Albumul va avea 18 piese, printre care se numără „Blinding Lights” și „Can’t Feel My Face”, și va fi lansat cu doar două zile înainte de recitalul pe care îl va susține în pauza galei Super Bowl, care va avea loc în Tampa Bay, Florida.

Vorbind despre concertul pe care îl va avea în cadrul finalei Ligii de fotbal american, The Weeknd a declarat: „Toți creștem urmărind cele mai mari staruri cântând la Super Bowl și putem să visăm doar să fim în acea poziție. Mă simt onorat și foarte fericit să fiu în centrul acelei scene în acest an”.

Următorul album de studio va fi unul cu „încărcătură politică”

Pe de altă parte, The Weeknd a declarat că următorul său album va fi unul cu „încărcătură politică”. Vedeta în vârstă de 31 de ani a spus că materialul care va urma albumului „After Hours”, lansat în 2020,  va fi astfel pentru că are atât de multe de spus despre lume în contextul pandemiei și în urma furtunoaselor alegeri din SUA și a protestelor Black Lives Matter.

CITEȘTE ȘI: The Weeknd își șochează fanii cu noul look din videoclipul “Save Your Tears”

Foto: Profimedia Images