The Weeknd își șochează fanii cu noul look din videoclipul “Save Your Tears”

De: Loredana Toma / 06.01.2021, 16:28
The Weeknd își șochează fanii cu noul look din videoclipul “Save Your Tears”

Artistul canadian The Weeknd a revenit în atenția fanilor săi cu primul videoclip pe anul 2021. După ce a fost total ignorat la nominalizările pentru premiile Grammy, în ciuda așteptărilor lui și ale tuturor, acesta a lansat videoclipul piesei “Save Your Tears”, de pe albumul “After Hours”.

O serie de clipuri cu poveste în derulare

Cel mai recent clip continuă, cumva, povestea din videoclipurile anterioare de pe albumul “After Hours”. Astfel, în clipul piesei  “Heartless”, The Weeknd petrece în Vegas. Apoi, pentru piesa “Blinding Lights”, apare plin de sânge, iar în “In Your Eyes” este decapitat. Continuând firul evenimentelor vizuale, în clipul piesei “Too Late” capul său este atașat unui alt corp și readus cu totul la viață.

Recent, The Weeknd a apărut în public cu fața acoperită de bandaje. Acum, în clipul “Save Your Tears”, artistul a dezvăluit rezultatele unor operații de reconstrucție a feței, care i-a șocat pe fani. Clipul, evident, implică și o prezență feminină, periculoasă și frumoasă, așa cum îi place artistului și cum și-a obișnuit fanii.

The Weeknd va cânta în pauza galei Super Bowl 2021

După ce nu a fost nominalizat la premiile Grammy 2021, artistul a acuzat Recording Academy, organizatorul evenimentului, de corupție și a cerut sprijinul fanilor săi. Cântărețul canadian a spus că motivul principal de dispută ar fi fost faptul că el ar fi vrut să aibă show-uri live și la gala Super Bowl 2021 și la Grammy, însă șefii Recording Academy n-au fost de acord. În cele din urmă, The Weeknd va susține un recital Super Bowl 2021, care va avea loc pe 7 februarie.

CITEȘTE ȘI: „Folklore”, albumul lui Taylor Swift, este materialul discografic al anului 2020

FOTO: Profimedia