The Weeknd a lansat un remix al piesei „Save Your Tears”, cu Ariana Grande

De: Ana Obretin / 23.04.2021, 12:18
The Weeknd a lansat un remix al piesei

Cântărețul canadian The Weeknd a lansat un remix și un videoclip pentru „Save Your Tears”, unul dintre hiturile de pe albumul său de succes „After Hours”, cu Ariana Grande. Videoclipul este o animație suprarealistă și este regizat de Jack Brown și produs de Blinkink.

Aceasta este cel puțin a treia oară când Weeknd și Grande au lucrat împreună. Cei doi au mai colaborat la piesele „Love Me Harder”, din 2014, și „Off the Table”.

Chiar înainte de lansarea acestui remix, „Save Your Tears” a devenit unul dintre hiturile de pe unul dintre albumele  cel mai de succes din ultimul deceniu: a fost certificat cu două discuri de platină și a depășit 1 miliard de audiții în streaming, scrie Variety.

Piesa continuă o serie de piese de succes lansate de starul canadian din noiembrie 2019, printre care se numără „After Hours”, „Heartless” și „Blinding Lights”. Cea din urmă piesă este și cea care a atins cel mai rapid 2 miliarde de audiții în streaming din istoria Spotify. În pofida pandemiei, The Weeknd a înregistrat un succes major în ultimul an, fiind, printre altele, artistul ales pentru recitalul din pauza galei Super Bowl din 2021.

The Weeknd promite un nou album de studio cu „încărcătură politică”

În ianuarie, artistul declara că următorul său material discografic va fi unul cu „încărcătură politică”. Vedeta în vârstă de 31 de ani a spus că albumul va fi astfel pentru că foarte multe de spus despre lume în contextul pandemiei și în urma furtunoaselor alegeri din SUA și a protestelor Black Lives Matter.

CITEȘTE ȘI: Weeknd își șochează fanii cu noul look din videoclipul “Save Your Tears” 

Super Bowl: The Weeknd a oferit o electrizantă trecere în revistă a carierei sale muzicale 

The Weeknd lansează un album „greatest hits”, în februarie

Foto: Profimedia Images