Compilația „Thursday”, a lui The Weeknd, pe rețelele de streaming, cu ocazia celei de-a 10-a aniversări

De: Nicoleta Lepădatu / 19.08.2021, 11:44
Compilația „Thursday

Compilația „Thursday”, a lui The Weeknd,  a ajuns pentru prima dată pe rețelele de streaming, cu ocazia celei de-a 10-a aniversări.

Vedeta pop canadiană a anunțat ieri prezența compilației pe rețelele de streaming – la un deceniu de la lansarea mixtape-ului – cu un story pe Instagram, cu niște baloane multicolore plutind lângă o ușă. Apoi apare The Weeknd, pe numele real Abel Tesfaye, lansând mixtape-ul original „House Of Balloons” la cea de a 10-a aniversare, pe 25 martie anul acesta. Dacă artistul va continua cu cu modelul actual, atunci lansarea versiunii complete a „Echoes of Silence”  va avea loc pe 21 decembrie.

Conform publicației Billboard, „Thursday” a fost lansat cu descărcare gratuită de pe site-ul lui Tesfaye, pe 18 august 2011, între „House Of Balloons” și „Echoes of Silence” pentru albumul său de succes „Trilogy”.

În altă ordine de idei, single-ul „The Blinding Lights”, din 2019 al The Weeknd a doborât acum recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute în topul Billboard Hot 100. Piesa, care a apărut pe albumul său „After Hours”, a petrecut acum 88 de săptămâni în top, batând recordul anterior stabilit de Imagine Dragons cu „Radioactive”.

Noul record vine după „Blinding Lights”, prima melodie care a petrecut vreodată un an întreg în top 10 în topul single-urilor Hot 100 din SUA. „Blinding Lights”, hitul interpretat de The Weeknd, lansat în noiembrie 2019, a devenit prima piesă care a petrecut un an întreg în Top 10 al Billboard Hot 100. Anterior, recordul era deținut de „Circles”, a lui Post Malone, care a stat în Billboard Top 10 timp de doar 39 de săptămâni.

„Blinding Lights” deține, de asemenea, recordul pentru cel mai lung timp petrecut de o piesă în Top 5, cu 43 de săptămâni în total. Iar, cu 65 de săptămâni în

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: The Weeknd intră pe ringul de dans cu noul single, „Take my breath” (Video)

The Weeknd boicotează premiile Grammy pe viață, iar Zayn Malik acuză organizatorii de favoritisme

 

 

Tags: