The Weeknd intră pe ringul de dans cu noul single, „Take my breath” (Video)

De: Ana Obretin / 06.08.2021, 10:34
The Weeknd intră pe ringul de dans cu noul single,

Noul single al artistului canadian The Weeknd a fost lansat, după o campanie de promovare inedită, cu declarații criptice despre „o nouă eră”, includerea pe coloana sonoră a unui promo pentru Jocurile Olimpice și apoi știrea că a fost interzis în cinematografele IMAX din SUA.

„Take My Breath” este o piesă în stil puternic disco, iar videoclipul – regizat de Cliqua – este întunecat și îl prezintă pe The Weeknd în aceeași linie a clipurilor anterioare, lăsându-se abuzat de femei frumoase. Bandajele faciale din epoca „After Hours” au fost înlocuite cu măști din plastic și rezervoare de oxigen, care, aparent, conțin ceva mult mai puternic.

Clipul a fost programat să fie difuzat în SUA în cinematografele IMAX înaintea proiecțiilor filmului „Suicide Squad” de săptămâna aceasta, dar proiectul a fost anulat, din cauză că ar putea declanșa crize de epilepsie. Potrivit Variety, ideea a fost abandonată, din cauză că videoclipul conține imagini pentru care au fost folosite „lumini stroboscopice intense”. 

‘Take My Breath’ este primul single de pe viitorul album al lui Abel Tesfaye, al cincilea de studio și care urmează „After Hours, materialul discografic lansat în 2020. 

Vorbind într-un interviu recent, artistul a explicat că viitorul său material discografic este „albumul pe care a vrut întotdeauna să-l facă”. El a descris LP-ul drept un proiect cu piese de petrecere. 

CITEȘTE ȘI: The Weeknd este coscenarist într-un serial produs de HBO, în care și joacă

The Weeknd boicotează premiile Grammy pe viață, iar Zayn Malik acuză organizatorii de favoritisme

„Blinding Lights”, hitul lui The Weeknd, prima piesă care petrece un an întreg în Billboard Top 10

Foto: Profimedia Images