Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună

De: Nicoleta Lepădatu / 23.09.2021, 06:36
Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună

Lupta juridică dintre Brad Pitt și Angelina Jolie devine tot mai serioasă și acum implică mai mult decât custodia copiilor lor.

Actorul a intentat un proces în Luxembourg, în care îşi acuză fosta soţie de rea credinţă pentru că refuză să îi dea posibilitatea să cumpere partea ei din castel, ba chiar i-a ascuns că a scos-o la vânzare.

În plângerea depusă la tribunal, Brad Pitt o acuză pe Angelina Jolie de rea credinţă, pentru că ar fi refuzat să îi vândă partea ei din castelul Miraval, deşi acesta ar fi anunţat-o că este interesat să cumpere. Ea ar fi încercat să înstrăineze partea sa de proprietate fără ştirea actorului, iar în ultimii ani, compania care o reprezintă pe Jolie ar fi amânat şi chiar refuzat să semneze documente ce ţin de administrarea proprietăţii de pe Coasta de Azur. Brad Pitt susţine că fosta lui soție a refuzat orice cale de dialog.

Castelul Miraval are o încărcătură sentimentală importantă pentru fostul cuplu, pentru că este locul unde s-au căsătorit în 2014 și în care au venit în vacanțele de vară împreună cu copiii. Proprietatea situată în inima regiunii Provence este estimată la peste 164 de milioane de dolari și include și o podgorie. Această bătălie juridică se alătură celei pentru custodia celor şase copii. Angelina Jolie a reușit inițial să obţină custodie exclusivă, însă în cele din urmă este nevoită să o împartă cu fostul soţ. Angelina Jolie a mărturisit cu mai multe ocazii că pe parcursul căsniciei cu Brad Pitt s-a temut pentru siguranţa ei şi a copiilor lor. M-am simţit înfrântă, cum toţi ne simţim câteodată. Aveam senzația permanent că îmi pierd cumpătul, eram disperată”, a mărturisit celebra actriţă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie și Brad Pitt ar putea relua de la zero lupta pentru custodia copiilor