George Clooney și Brad Pitt vor juca într-un thriller regizat de Jon Watts, pentru Apple TV

De: Nicoleta Lepădatu / 30.09.2021, 05:51
George Clooney și Brad Pitt vor juca într-un thriller regizat de Jon Watts, pentru Apple TV

George Clooney și Brad Pitt vor juca într-un thriller pentru care regizorul „Spider-Man” Jon Watts va scrie scenariul și va semna regia. Afacere încheiată de Apple Studios este una extrem de bună, nu doar pentru că adună o echipă de un asemenea calibru, ci și pentru că filmul va avea parte de o lansare și în cinematografe, nu doar pe rețeaua streamerului.

Filmul va fi produs de Jon Watts, casa de producție a lui Clooney, Smokehouse Pictures și cea a lui Brad Pitt, Plan B Entertainment. Jon Watts a trecut de la drama indie Sundance „Cop Car” la trilogia Marvel „Spider-Man”. Câștigătorii premiilor Oscar George Clooney și Brad Pitt au jucat împreună în franciza „Ocean’s Eleven”, deci nu mai există nici urmă de îndoială legată de compatibilitatea lor pe ecran.

Thrillerul îi va avea în centrul acțiunii pe doi agenți pe cont propriu care primesc același job. Oferta pentru acest proiect a ajuns pe piață săptămâna trecută și pentru ea s-au arătat interesați, printre alții, Sony, Lionsgate, Annapurna, MGM, Universal, Warner Bros, Apple, Netflix și Amazon.

Pentru Apple acesta devine cel mai recent proiect important pe care și-l va adăuga în palmares, alături de „Emancipation”, un nou film de la regizorul Antoine Fuqua în care joacă și pe care îl produce nominalizatul la Oscar Will Smith, mult așteptatul „Killers of the Flower Moon”, regizat de Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio și Robert De Niro în rolurile principale; „Spirited”, o interpretare muzicală a poveștii clasice a lui Charles Dickens, cu Will Ferrell, Ryan Reynolds și Octavia Spencer și „Raymond and Ray”, un nou lung metraj cu Ewan McGregor și Ethan Hawke.

Toate acestea vin după ce seria Apple TV + „Ted Lasso” a câștigat recent șapte premii Emmy, inclusiv pentru cea mai bună comedie; streamerul obținând un total de 12 Emmy, lucru impresionant pentru o afacere care a fost lansată cu mai puțin de doi ani în urmă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: George Clooney și Brad Pitt, din nou împreună, într-un thriller de Jon Watts