George Clooney și Brad Pitt, din nou împreună, într-un thriller de Jon Watts

De: Ana Obretin / 25.09.2021, 10:50
George Clooney și Brad Pitt, din nou împreună, într-un thriller de Jon Watts

Actorii americani George Clooney și Brad Pitt vor juca din nou împreună, într-un thriller care va fi scris, regizat și produs de Jon Watts („Spider-Man: Homecoming”). Clooney și Pitt vor produce și ei filmul, prin intermediul caselor lor, Smokehouse Pictures și Plan B Entertainment.

Informația a stârnit vâlvă la Hollywood, Sony, Lionsgate, Annapurna, Universal, MGM, Warner Bros, Apple și Netflix luptându-se să cumpere filmul, scrie The Hollywood ReporterMulte dintre detalii sunt ținute secrete, dar se pare că filmul spune povestea a doi agenți pe cont propriu care ajung să se ocupe de aceeași misiune.

George Clooney și Brad Pitt, buni prieteni în viața reală, au jucat cel mai recent împreună în seria „Ocean’s”. Au mai fost văzuți și în filmul fraților Joel și Ethan Coen „Burn After Reading” (2008). Pe de altă parte, Jon Watts a regizat cele mai recente trei filme „Spider-Man” – „Spider-Man: Homecoming”, „Spider-Man: Far From Home” și „Spider-Man: No Way Home”. „Far From Home” a avut încasări de 1,1 miliarde de dolari când a fost lansat, în 2019, în timp ce „No Way Home” ajunge în cinematografe pe 17 decembrie. 

CITEȘTE ȘI: Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună

Bărbatul misterios pentru care Christina Applegate (Kelly din „Familia Bundy”) l-a părăsit pe Brad Pitt

A fost anunțată data lansării filmului „The Tender Bar”, regizat de George Clooney, cu Ben Affleck

Foto: Profimedia Images