Bărbatul misterios pentru care Christina Applegate (Kelly din „Familia Bundy”) l-a părăsit pe Brad Pitt

De: Alex Manole / 24.09.2021, 12:11
Bărbatul misterios pentru care Christina Applegate (Kelly din „Familia Bundy”) l-a părăsit pe Brad Pitt

Brad Pitt nu a impresionat-o foarte mult, le fel ca pe Shania Twain, nici pe Christina Applegate, cel puțin nu în tinerețea actorului.

Actrița care a jucat rolul lui Kelly din „Familia Bundy” a avut o relație cu Pitt pe când avea doar 17 ani. Starul din „Legendele Toamnei” avea 25 de ani atunci.

Cei doi au început să se întâlnească în 1989. Pe atunci, Brad Pitt era un necunoscut care mergea la audiții pentru roluri. Actorul locuia împreună cu alți opt bărbați, majoritatea actori, printre care Jason Priestley („Beverly Hills, 90210”).

Relația dintre cei doi nu a durat mult. La 18 ani, Applegate l-a părăsit pe actor pentru un alt bărbat, misterios la vremea respectivă. Multă lume s-a întrebat cine l-ar fi putut înlocui în preferințele ei pe Pitt, declarat de multe ori ulterior cel mai sexy bărbat în viață?

De-a lungul anilor, Christina a refuzat să îi spună numele bărbatului misterios. Ea a menționat doar că nu a fost vorba despre un alt actor. Mai mult, Applegate a spus că ea și Pitt nu s-au mai văzut niciodată după despărțire.

Ulterior s-a aflat că cel care i-a furat iubita viitorului star de la Hollywood era și el un bărbat atractiv și pe val la vremea respectivă. Noul iubit al tinerei actrițe a devenit solistul formației Skid Row, rockstarul Sebastian Bach. Cel puțin așa a susținut el într-o emisiune tv, iar Applegate nu l-a contrazis. Relația dintre cei doi a fost, însă, foarte scurtă.

Potrivit lui Bach, Applegate a recunoscut la un moment dat că a fost o prostie să îl părăsească pe Brad Pitt pentru el.

Sursa: Yahoo! News

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună

Surpriza de la HGTV: Cine este, de fapt, gazda unei noi emisiuni de pe canal

O ediție aniversară a albumului „Nevermind”, cu 70 de melodii în premieră, va fi lansată în noiembrie