Surpriza de la HGTV: Cine este, de fapt, gazda unei noi emisiuni de pe canal

De: Adrian Popa / 22.09.2021, 10:16
Surpriza de la HGTV: Cine este, de fapt, gazda unei noi emisiuni de pe canal

Pe HGTV, canalul de televiziune dedicat îmbunătățirii caselor și grădinilor, a debutat o nouă emisiune, iar gazda acesteia este un personaj cunoscut fanilor muzicii pop.

Prezentatorul show-ului „Farmhouse Fixer”, în care sunt renovate ferme vechi, este nimeni altul decât Jonathan Knight, unul dintre membrii celebrei formații New Kids on the Block, populară în anii ’80 și prima parte a anilor ’90.

În 2008, NKOTB s-a reunit și a reluat concertele.

Formația New Kids on the Block a primit în 2014 o stea pe Hollywood Walk of Fame (Foto: Profimedia Images)

Knight este pasionat de istorie, ferme și clădiri vechi. Pasiunea pentru renovări a moștenit-o de la tatăl lui, care avea o firmă de construcții.

Vedeta HGTV a ieșit de sub lumina reflectoarelor

Jonathan a fost primul membru care a părăsit formația, în 1994. Ulterior, Knight s-a izolat și a oferit rareori interviuri. În 2000, Jonathan Knight a declarat că a suferit de anxietate generalizată.

După tratamente, starea lui s-a îmbunătățit, iar muzicianul s-a dedicat investițiilor în imobiliare. Knight a renovat de-a lungul timpului mai multe proprietăți, pe care le-a vândut apoi. Afacerile au mers bine. Starul HGTV are o avere estimată la 14 milioane de dolari.

Primul sezon al „Farmhouse Fixer”, care rulează în această perioadă și în România, are șase episoade. Cea mai interesantă descoperire făcută de Knight în show este o fântână sub o casă.

VIDEO – „Tonight”, unul dintre hiturile formației New Kids on the Block:

CITEȘTE ȘI:

Greșeala de 2 milioane de dolari făcută de Rick Harrison de la „Așii Amanetului”

Adevărul trist din spatele depozitelor din „Storage Wars”