Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite

De: Adrian Popa / 22.10.2021, 16:38
Filmul din cariera lui pe care Brad Pitt ar vrea ca lumea să îl uite

Brad Pitt este unul dintre cei mai faimoși actori din toate timpurile, dar chiar și el are regrete legate de carieră. Starul din „Legendele toamnei” are o mulțime de filme excelente în CV cu care se poate lăuda. A mai jucat în „Fight Club”, „Șapte ani în Tibet”, „Meet Joe Black” sau „Seven”. Însă este un film, din cariera lui, care nu îi place starului.

Pelicula respectivă este „The Devil’s Own”, din 1987. Filmul spune povestea membrului Armatei Republicane Irlandeze (IRA) Frankie „Rory” McGuire (Brad Pitt) și a polițistului new-yorkez Tom O’Meara (Harrison Ford). Cei doi dezvoltă o relație apropiată, dar care devine tensionată după ce se află că McGuire încearcă să facă rost de rachete Stinger pentru un atac terorist.

Din fericire, lumea a uitat acest episod din cariera lui Brad Pitt

Nu doar lui Pitt îi displace filmul. Nici criticii nu au fost încântați de această producție. Pe Rotten Tomatoes, pelicula are un scor de doar 35%. Din fericire pentru echipa de producție, „The Devil’s Own” a fost profitabil. La un buget de 90 de milioane de dolari, filmul a generat încasări de 140 de milioane de dolari.

„Nu am avut scenariu. Ei bine, am avut un scenariu bun, dar a fost aruncat din diverse motive”, a spus actorul despre film. „A fost cea mai iresponsabilă realizare de film – dacă o poți numi așa – pe care am văzut-o vreodată”, a continuat el.

Din fericire, „The Devil’s Own” nu a afectat cariera lui Pitt.

Sursa: Looper

CITEȘTE ȘI:

Cele trei filme preferate ale lui Quentin Tarantino, regizorul „Pulp Fiction”

Bărbatul misterios pentru care Christina Applegate (Kelly din „Familia Bundy”) l-a părăsit pe Brad Pitt