Prada încheie relația cu actrița Zheng Shuang, după ce aceasta și-ar fi abandonat bebelușii

De: Loredana Toma / 20.01.2021, 17:10
Prada încheie relația cu actrița Zheng Shuang, după ce aceasta și-ar fi abandonat bebelușii

Brandul de lux Prada a renunțat la colaborarea cu o actriță de origine chineză, după ce aceasta a devenit implicată într-un scandal mediatic major. Se pare că actrița Zheng Shuang ar fi abandonat doi copii născuți de două mame surogat diferite, după ce s-a despărțit de partenerul său, Zhang Heng, motiv pentru care este blamată și mulți doresc ca ea să fie eliminată, definitiv, din industria de divertisment.

Grupul Prada a acționat imediat și, într-un mesaj publicat pe platforma de socializare Weibo, a scris că “evenimentele semnificative din viața personală a actriței au dus la încheierea oricărui tip de relație dintre cele două părți”.

 În China, legea interzice apelarea la mame surogat și pedepsește abandonarea copiilor

În China, apelarea la mame surogat este interzisă, iar cei ce reușesc să aibă astfel copii, de obicei, provin din medii foarte înstărite și fac asta doar în afara granițelor țării. Se pare că același lucru l-ar fi făcut și cei doi foști parteneri, întreg procesul având loc în SUA, potrivit Sky News.

Scandalul a început de la un mesaj al fostului partener al actriței publicat pe Weibo, în care explica de ce a fost absent din online în ultima vreme. Potrivit acestuia, “a fost blocat în SUA pentru a avea grijă de doi bebeluși”, “două vieți nevinovate”, „după ce viitoarea lor mamă și fosta lui parteneră n-a mai vrut să știe de ei”.

Mesajul lui a atras imediat atenția și presa a descoperit că pe certificatele de naștere ale bebelusilor actrița apare ca mamă, deși ea nu a fost surprinsă niciodată în public ca fiind însărcinată.

Legislația chineză nu îi condamnă pe cei care apelează la mame surogate, atât timp cât procesul se desfășoară în afara granițelor țării. În schimb, în cazul abandonarii unui copil, legea este foarte strictă.

În apărarea ei, actrița a menționat că “va face ceea ce a zis că face”, deși nu a fost clar la ce s-a referit.

CITEȘTE ȘI: Fosta soție a unui star din „Baywatch” trăiește pe străzi și caută în gunoaie

FOTO: Profimedia Images