Fosta soție a unui star din „Baywatch” trăiește pe străzi și caută în gunoaie

De: Loredana Toma / 20.01.2021, 14:06

Loni Willison, fosta soție a starului din seria „Baywatch” Jeremy Jackson, a fost descoperită căutând prin gunoaie pe străzile din orașul american Santa Monica.

Fostul model și Jackson au divorțat în 2014 și, de atunci, viața acesteia s-a deteriorat până la stadiul în care a ajuns să trăiască pe străzi și să aibă și probleme psihice.

Prima oară, aceasta a fost văzută pe străzi în octombrie 2018, când căuta în gunoaie, după ce fusese evacuată din casă în urma pierderii locului de muncă. Ea lucra ca asistentă într-o clinică de estetică. Potrivit Daily Mail, un vechi prieten a încercat să-i ofere ajutor specializat, un tratament pentru gestionarea dependenței de droguri în valoare de 90.000 de dolari, însă aceasta s-a întors pe străzi, iar, în octombrie 2020, a fost văzută din nou. Fostul fotomodel împingea un cărucior plin cu diverse lucruri, avea părul tuns scurt și nespălat și purta mai multe straturi de haine pe ea, dar nu avea pantofi, ci doar cu o pereche de șosete.

(FOTO: Jeremy Jackson și fosta soție, Loni Willison, ianuarie 2012) 

Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată pe stradă

În 2018, Loni Willison a povestit că a fost dată afară de la locul de muncă și electrocutată în propria casă. Mai spunea că are foarte mulți prieteni, dar că, de fiecare dată când a încercat să vorbească cu ei chiar și despre lucruri simple, “aceștia păreau foarte ciudați” și ea simțea multe frustrări, așa că a renunțat să mai discute sau să ceară ajutorul cuiva. “Mă descurc și singură. Nu vreau să mă ajute nimeni, nu vreau să vorbesc cu prietenii, n-am mai vorbit nici cu Jeremy”, a spus aceasta, în octombrie 2020, pentru publicația The Sun.

Loni, în vârstă de 37 de ani, a spus atunci că este des jefuită pe străzi și că nu s-a mai spalat de mai bine de un an pentru a nu fi ținta vreunui atac sau viol. În schimb, tot ea recunoștea că trebuie să găsească o variantă să nu mai trăiască pe străzi.

CITEȘTE ȘI: O lumânare din linia „Miroase ca vaginul meu” a lui Gwyneth Paltrow a explodat în casa unei britanice

Foto: Profimedia Images

Sursa: YouTube/TMI.BUZZ