O lumânare din linia „Miroase ca vaginul meu” a lui Gwyneth Paltrow a explodat în casa unei britanice

De: Alex Manole / 19.01.2021, 14:13

O lumânare din linia de decorațiuni interioare „This Smells Like My Vagina” (Miroase ca vaginul meu) concepută de actrița Gwyneth Paltrow a explodat în flăcări în locuința unei femei din Marea Britanie

Potrivit unor surse citate de Fox Business, femeia a fost nefericita câștigătoare a produsului odorizant în urma unui concurs. „Lumânarea a explodat în flăcări uriașe, cu scântei zburând peste tot”, a declarat Jody Thompson, în vârstă de 50 de ani, pentru presa britanică. „Nu am văzut niciodată așa ceva. Toată lumânarea era în flăcări și era prea încinsă pentru a fi atinsă. În cameră era un infern”, a mai spus femeia, un consultant media din Kilburn, în nordul Londrei.

(Foto: Jody Thompson)

Thompson, care locuiește cu partenerul ei, David Snow, a spus că au aruncat lumânarea aprinsă pe ușa de la intrare. „Toată locuința ar fi putut cădea pradă incendiului. La acel moment a fost înspăimântător, dar acum mi se pare amuzant că lumânarea cu miros de vagin a lui Gwyneth a explodat în livingul meu ”, a spus femeia.

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 48 de ani, a lansat lumânarea, care costă 75 de dolari bucata, în ianuarie 2020. Notele de parfum includ mușcată, bergamotă și cedru îmbinate cu trandafir de Damasc și mosc, potrivit magazinului său online, Goop.

„Ideea acestei lumânări a început ca o glumă între parfumierul Douglas Little și GP (Gwyneth Paltrow, n.r.)”, se arată pe site. „Cei doi lucrau la un parfum, iar ea a izbucnit„ Uhhh … asta miroase a vagin ”, dar a evoluat într-un parfum amuzant, superb, sexy și neașteptat de frumos . (S-a dovedit a fi perfect ca lumânare)”, potrivit aceleiași surse.

CITEȘTE ȘI: Gwyneth Paltrow, dietă de vedetă! Ce îi place să mănânce

FOTO: Profimedia Images