„Thor: Love and Thunder”: Chris Hemsworth anunță sfârșitul filmărilor

De: Nicoleta Lepădatu / 03.06.2021, 07:02
„Thor: Love and Thunder”: Chris Hemsworth anunță sfârșitul filmărilor

Este oficial. Filmările pentru „Thor: Love and Thunder”, a patra serie a aventurilor supereroului Marvel, programată să aibă premiera pe 4 mai 2022 în cinematografe, tocmai s-au încheiat. Chris Hemsworth însuși a anunțat-o pe Instagram. Actorul, care a jucat rolul zeului Asgardian pe marele ecran din 2011, a făcut publică o fotografie în care își arăta mușchii perfecți, alături de regizorul Taika Waititi (care îl interpretează și pe Korg), aflat la cârma filmului încă de la „Thor: Ragnarok”, în 2017.

„‘Thor: Love and Thunder’ este gata. Filmul va fi foarte amuzant și ar putea să-ți smulgă o lacrimă sau două. Plin de iubire, plin de tunete! Mulțumesc întregii distribuții și echipei care a pus la punct această uimitoare nouă călătorie Marvel. Fiți gata și ne vedem în cinematografe”, a scris legendarul actor australian.

În cel de-al patrulea film al său, Thor se va confrunta cu temutul Gorr, Slayer of the Gods, interpretat de Christian Bale. Dar nu va fi singur: Jane Foster (Natalie Portman), iubita eroului din primele două lungmetraje ale francizei, va deveni „Mighty Thor”, întruchiparea feminină a Zeului tunetului.

„Thor: Love and Thunder”, unul dintre cele mai așteptate filme Marvel

Restul distribuției îi va include pe Tessa Thompson (Valkyrie), Jaimie Alexander (Lady Sif), dar și gardieni ai galaxiei: Chris Pratt (Star-Lord), Karen Gillan (Nebula), Dave Bautista (Drax the Destroyer), Vin Diesel (vocea lui Groot) și Bradley Cooper (vocea lui Rocket) sau Russell Crowe, care își va împrumuta trăsăturile lui Zeus.

„Thor: Love and Thunder”, care va avea loc după „Doctor Strange in the Multiverse of Madness” și înainte de „Black Panther: Wakanda Forever”, este unul dintre cele mai așteptate filme MCU (Marvel Cinematic Universe). Acesta a fost precedat de seria „WandaVision” în ianuarie, urmată de „Falcon and the Winter Soldier”, în martie, și apoi de „Loki”, care este programat pentru lansare pe 9 iunie.

Anul acesta va fi unul bogat în producții Marvel, deoarece sunt programate alte patru filme până în decembrie: „Black Widow”, pe 9 iulie, „Shang-Shi and the Legend of the Ten Rings”, pe 3 septembrie, „The Eternals”, pe 5 noiembrie, și în cele din urmă „Spiderman- No Way Home”, pe 17 decembrie.

CITEȘTE ȘI: „Thor: Întunericul” e disponibil pe DVD

Foto: Profimedia Images