Quiz show-ul „Prețul cel bun” debutează pe 6 septembrie la Antena 1

De: Ana Obretin / 11.08.2021, 14:22
Quiz show-ul

Premiera quiz show-ului „Prețul cel bun”, prezentat de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, are loc pe 6 septembrie, la Antena 1. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18.00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

„Prețul cel bun” („The Price is Right”) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor obiecte prezentate. Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru coprezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

CITEȘTE ȘI: Cel de-al doilea sezon al serialului „Adela” va avea premiera pe 19 august, la Antena 1

„Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 13 august la Antena

Foto: Antena 1