„Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 13 august la Antena

De: Ana Obretin / 03.08.2021, 17:32

Show-ul „Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 13 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

Printre vedetele care vor participa la acest show se numără Alina Pușcaș. ”Nu pot să zic că voi sări spectaculos pentru că instinctul de conservare pare să se fi acutizat față de acum șapte ani când am participat prima oară la Splash. Așa că încep prin a mă scuza de acum, nu cred că o să fac o mega săritură, îmi este în continuare foarte frică de înălțime. Plus că deja au apărut vânătăile, e un mic dezastru, dar va trebui să fac oricum săritura”, a povestit Alina Pușcaș, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Cea de-a doua ediție a show-ului va avea loc pe 14 august, de la ora 20.00.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”. În fiecare vineri și sâmbătă, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul show-ului. Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concursul „Splash! Vedete la Apă”, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

CITEȘTE ȘI: Premiera serialului ”Povești de familie”, la Antena 1, lider de audiență

Antena 1 se pregătește de „Insula iubirii”

Foto: Antena 1