Antena 1 se pregătește de „Insula iubirii”

De: Ana Obretin / 28.07.2021, 13:09
Antena 1 se pregătește de

„Insula Iubirii” se pregătește să întâmpine noi cupluri în cel de-al șaselea sezon, care va fi difuzat în curând la Antena 1. Paradisul în care concurenţii pot afla cu adevărat cine sunt se pregătește să întâmpine noi cupluri curajoase și dornice să trăiască experiența vieții lor.

Cupluri care nu își văd viața altfel decât împreună, dar și tineri dornici de distracție și cu putere de seducție, care nu sunt încă într-o relație, sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii, se arată într-un comunicat remis Apropo de Antena 1.

Radu Vâlcan, gazda emisiunii „Insula Iubirii”, se declară nerăbdător să întâmpine noi cupluri într-un loc de vis, complet necunoscut celor de acasă. Iar, din experiența celor cinci sezoane, Radu Vâlcan îi îndeamnă pe cei care se vor înscrie la casting să ia tot ce e mai bun din această experiență pentru a reuși să afle adevărul despre ei și relația lor.

”Din experiența de până acum, cred că ‘Insula Iubirii’ este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas. Așa că sunt nerăbdător să întâlnesc cuplurile din cel de-al șaselea sezon care chiar își doresc să afle cine sunt cu adevărat”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit aceluiași comunicat.

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” se vede la Antena Stars

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Foto: Antena 1