Reality show-ul „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” se vede la Antena Stars

De: Alex Manole / 27.07.2021, 15:41
Reality show-ul

Începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii vor putea urmări cel mai nou reality show Antena Stars, „Chef de viaţă. Armin şi Claudia”, ce îi are în prim plan pe saxofonistul Armin Nicoară şi pe iubita lui, Claudia. Alături de aceştia, telespectatorii îi vor putea urmări pe părinţii lui Armin, instrumentistul Petrică Nicoară şi pe soţia acestuia, pe fratele lui Armin, Armando, dar şi pe părinţii Claudiei.

„Sensibil, dar totodată o figură controversată în lumea muzicală românească, Armin Nicoară îşi pune viaţa pe tavă şi îi invită pe telespectatori să îi fie alături de la întâlnirile de business, la timpul petrecut în familie, ieşirile cu prietenii, sesiunile de shopping sau înregistrările din studio. Ce înseamnă viaţa de artist, cu bune şi rele, cu renunţări, pierderi, frustrări, dar şi cu multă bucurie, muzică, prieteni şi o familie care îl susţine, aşa îşi doreşte Nicoară să fie cunoscut publicului”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena Stars.

De luni, telespectatorii le vor putea fi alături protagoniștilor la fiecare pas, totul fiind filmat de echipa Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Foto: Antena Stars