„Vara cu 100 de idei” începe la Antena 1

De: Ana Obretin / 25.06.2021, 12:15

După succesul înregistrat în fiecare an al campaniei #varacu100dezile, anul acesta, Antena 1 vine cu o nouă abordare, sub forma primelor 100 de idei de petrecut vara. Cea mai mare familie de vedete se alătură şi în acest an campaniei şi le propune telespectatorilor cele mai neaşteptate idei de pus în practică pentru o vară perfectă.

După #varacu100dezile, #varacu100defilme sau #varacu100deprieteni, în care a fost alături de telespectatori prin acțiuni desfășurate cu și pentru ei la cele mai tari evenimente, în parcuri, pe plaje, la piscină, pe pământ sau în aer, Antena 1 a continuat promisiunea de a fi „mereu cu tine” prin declinarea, în cea de-a cincea ediţie a campaniei în #varacu100deidei, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Cu idei proaspete, abordări complet neașteptate și amuzante, vedetele televiziunii se întrec în a împărtăși ideile lor pentru a avea o vară cu adevărat minunată. Așadar, prezentatorii Observator Antena 1, echipa matinalului de la Super Neatza, Mirela Vaida, Simona Gherghe, jurații Stand-Up Revolution, echipa iUmor și protagoniștii serialului Adela sunt doar câțiva dintre cei care pun la bătaie idei proaspete care să îi inspire pe cei de acasă pentru a avea o vară cât mai frumoasă. Și nu în orice fel! Campania #varacu100deidei va fi întregită de o serie de ilustrații animate, în spiritul vacanței de vară.

Mesajul acestei campanii le oferă telespectatorilor o experienţă completă, trăită pe o platformă multimedia 360˚, pe site-urile grupului și pe Antena Play.

CITEȘTE ȘI: Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte, la Antena

Foto: Antena 1