Un nou sezon „Splash! Vedete la apă”, în curând la Antena 1

De: Ana Obretin / 15.07.2021, 10:46
Un nou sezon

Un nou sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă!” va fi difuzat în curând la Antena 1. Zeci de vedete, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în ceea ce privește săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de la 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii.

Antena 1 va anunța în curând numele vedetelor care vor participa la show-ul „Splash! Vedete la apă!” şi ce tipuri de salturi vor alege acestea să facă.

CITEȘTE ȘI: Valentin Butnaru revine în echipa Observator 12, la Antena 1

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Marius Pancu va prezenta Observatorul de Noapte, la Antena 1

Foto: Antena 1