Premiera serialului ”Povești de familie”, la Antena 1, lider de audiență

De: Ana Obretin / 03.08.2021, 13:23
Premiera serialului ”Povești de familie”, la Antena 1, lider de audiență

Premiera serialului ”Povești de familie”, difuzată luni, între orele 13.59 – 16.00, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban.

O antologie de povești inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească, serialul ”Povești de familie” s-a clasat pe primul loc la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, cu o audiență medie de 1,5 puncte de rating și 13,6 % cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D, cu o medie de 1,4 puncte de rating şi 11,9% cotă de piaţă. Pro TV a ocupat a treia poziție, cu 1,1 puncte de rating și 9,3 % cotă de piață, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

Primele două episoade din serialul ”Povești de familie”, care a avut premiera luni, au urmărit două povești dramatice ale unor tinere – una dintre ele a căzut în mirajul banilor câștigați rapid și sfârșit la închisoare, în timp ce a doua s-a lăsat orbită de fluturii din stomac și a ajuns victimă a metodei „Loverboy”.

Bazat pe formatul internațional ”La Rosa de Guadalupe”, ”Povești de familie” este o serie despre familia și societatea contemporană, care își propune în mod curajos nu doar să prezinte probleme cât se poate de actuale din realitatea de zi cu zi, ci și soluții realiste de rezolvare a lor.

Serialul poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 14.00, și va mai aborda subiecte precum bullying-ul, relațiile din sânul familiilor, violența domestică, diferențele sociale și efectele migrației.

CITEȘTE ȘI: Reality show-ul „Chef de viaţă. Armin şi Claudia” se vede la Antena Stars

Căpitanul României şi al Barcelonei Gică Popescu prezintă la Antena 1 seria „Super Prieteni”

Foto: Antena 1