Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, noii jurați la „Masterchef”, la Pro TV

De: Ana Obretin / 08.10.2021, 13:53
Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu, noii jurați la

Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt noii jurați în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Masterchef România” care va fi difuzată în curând la Pro TV.

Emoționați și motivați să impresioneze, concurenții sunt pregătiți să aducă în fața chefilor farfuria în care au pus speranță, creativitate și toate cunoștințele lor culinare. Ca să poată avea șansa la marele premiu, cei care s-au înscris în competiție trebuie să primească cel puțin doi de „da”. Odată ajunși în bucătăria MasterChef, va începe adevărata luptă culinară, iar cei mai buni se vor califica pentru probele finale, se arată într-un comunicat remis Apropo de Pro TV.

Chefii, care au stiluri foarte diferite, sunt pregătiți să descopere cel mai bun bucătar.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună”, a spus Chef Joseph Hadad. Acesta a adăugat că vrea să vadă în farfurie „creativitate, combinații de arome și texturi, gust și mult suflet”.

Și Chef Foa revine în emisiune. „În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef”, a declarat Chef Foa.

Iar Chef Radu Dumitrescu spune că vrea să descopere „persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile”. „Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar. Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie  perfectă. > pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: Pro TV a fost lider de audiență, cu „România, te iubesc!”, „Știrile Pro TV” și „Filmul Pro”

Foto: Pro TV