A fost lansat primul trailer al serialului „Foundation”, al Apple TV + (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 20.08.2021, 17:30
A fost lansat primul trailer al serialului „Foundation”, al Apple TV + (Video)

Apple TV + a lansat un trailer și câteva imagini din următoarea sa adaptare a „Foundation” a lui Isaac Asimov. Trailerul „Foundation” dezvăluie modul în care Apple va transforma seria de cărți a lui Asimov într-un serial TV.

Adaptarea pentru televiziune a trilogiei „Foundation” scrisă de Isaac Asimov are deja trailer şi dată de lansare: Apple TV+ va prezenta pe 24 septembrie primele două episoade ale acestei saga care relatează peripeţiile unui grup de exilaţi ce descoperă că singurul mod de a salva Imperiul Galactic de la distrugere este să-l sfideze.

Noul trailer dezvăluie în formă minuţioasă această adaptare fără precedent şi invită publicul din întreaga galaxie să se îmbarce în această aventură trepidantă şi plină de emoţie”, conform unui comunicat al reprezentanților platformei de streaming.


Supervizată de vizionarul producător executiv David S. Goyer („Batman Begins”, „Man of Steel”), primul sezon al „Foundation” va fi lansat de Apple TV+ pe 24 septembrie, cu prezentarea a primelor două episoade, urmate de câte un nou episod în fiecare săptămână, până la finalul seriei de zece care alcătuiesc acest prim sezon.

Producţia Apple+ se va inspira doar din trilogia de bază (din cele şapte volume ale seriei) şi a fost descrisă drept o saga epică, despre un grup de exilaţi care descoperă că unicul mod de a salva Imperiul Galactic de la distrugere este refuzul clar de a i se supune.

Rolul principal, cel al lui Hari Seldon (matematicianul de geniu care elaborează o formă de predicţie ştiinţifică a viitorului), i-a revenit lui Jared Harris, în vreme ce Lee Pace îl va interpreta pe Brother Day, conducătorul Imperiului. Distribuţia serialului este completată de Lou Llobell şi Leah Harvey, alături de Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton şi Alfred Enoch

Rupert Sanders, regizorul filmelor „Ghost in the Shell” şi „Snow White and the Huntsman”, va regiza primul episod al serialului.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: „Dune” – un al doilea trailer electrizant al superproducției lui Denis Villeneuve a fost lansat