A fost lansat trailerul „Avatar: The Way of Water” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 09.05.2022, 18:21
A fost lansat trailerul „Avatar: The Way of Water” (Video)

După 13 ani și numeroase întârzieri, 20th Century Studios a lansat în sfârșit un prim trailer „Avatar 2” al lui James Cameron, care va avea lansarea pe 16 decembrie. Aceasta marchează continuarea mult așteptată a producției cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Titlul oficial al sequelului este „Avatar: The Way of Water”.

După ce a fost relansat anul trecut în China, primul „Avatar” a depășit „Avengers: Endgame” și a devenit cel mai profitabil film din toate timpurile (conform vânzărilor de bilete), când veniturile sale au depășit 2,8 miliarde de dolari la nivel global. Lansarea sa inițială în Statele Unite a fost fără precedent, filmul rămânând în cinematografe timp de peste 10 luni.

Cel de-al doilea „Avatar” îi va avea în roluri principale pe mulți dintre membrii distribuției filmului original, inclusiv Zoe Saldana în rolul lui Neytiri, Sigourney Weaver într-un nou rol și Sam Worthington în rolul lui Jake Sully. Se alătură distribuției Kate Winslet în rolul lui Ronal, Michelle Yeoh în rolul Dr. Karina Mogue și Oona Chaplin în rolul lui Varang, printre altele.

Noul film continuă de unde a rămas ultimul, cu Sully și Neytiri construindu-și familia pe planeta Pandora și luptând cu noi amenințări la adresa civilizației sale în plină dezvoltare.

„Avatar 2” este programat să fie lansat pe 16 decembrie.

Foto: Profiemdia Images

CITEȘTE ȘI: James Cameron a prezentat primele imagini din „Avatar 2” și a dezvăluit titlul oficial al filmului

Tags: