James Cameron a prezentat primele imagini din „Avatar 2” și a dezvăluit titlul oficial al filmului

De: Ana Obretin / 28.04.2022, 09:37
James Cameron a prezentat primele imagini din

Lungmetrajul „Avatar: The Way of Water” va fi lansat în cinematografe la sfârșitul anului. Disney a dezvăluit, miercuri, la Las Vegas, primele imagini ale sequelului „Avatar”, care rămâne numărul unu în box office-ul mondial în ceea ce privește încasările. Noul film, potrivit regizorului său, James Cameron, va „împinge limitele cinematografiei”.

CITEȘTE ȘI: 8 continuări ale unor superproducții care ajung pe marile ecrane în 2022 (VIDEO)

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Participanții la CinemaCon, un eveniment dedicat proprietarilor de cinematografe, au fost invitați să-și pună ochelari 3D pentru a urmări teaserul „Avatar: The Way of Water” și a se întoarce pe planeta Pandora, unde i-au putut vedea pe locuitorii cu pielea albastră înotând și zburând.

„Pot să vă asigur că a meritat așteptarea”, a spus managerul de distribuție Disney Tony Chambers, confirmând titlul ales pentru a doua parte a francizei „Avatar”, potrivit Variety.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Avatar (@avatar)

Lansarea va avea loc la 13 ani după primul film, pe 16 decembrie, și ar trebui să fie urmată de alte trei părți din această saga, al cărei film original a avut încasări de aproximativ 2,8 miliarde de dolari de la lansarea sa, în 2009. Fiecare parte va fi un film independent de celelalte, cu intrigă proprie. Cele patru filme vor reprezenta, însă, împreună, „o saga epică și mai mare”, a spus producătorul Jon Landau.

Landau a vorbit cu participanții la CinemaCon din Noua Zeelandă, unde James Cameron face ultimele retușuri pentru „Avatar 2”. El le-a promis progrese tehnologice uluitoare față de primul „film Avatar”, ai cărui protagoniști principali Jake Sully (Sam Worthington) și Neytiri (Zoe Saldana) au acum o familie.

Marile studiouri și-au prezentat superproducțiile viitoare la CinemaCon

Seful Marvel Studios, Kevin Feige, a fost cel care a deschis prezentarea pentru Disney. Participanții au putut descoperi fragmente din „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, care va fi lansat în cinematografele românești pe 6 mai și care îl are în rolul principal pe Benedict Cumberbatch. 

Vezi trailerul mai jos:

Filmul va fi urmat, anul acesta, de alte două superproducții dedicate supereroilor celebri, „Thor” și „Black Panther”.

Pixar a dezvăluit treizeci de minute din „Buzz Lightyear”, o poveste despre astronautul îndrăzneț din saga „Toy Story”, căreia Chris Evans îi împrumută vocea.

Vezi trailerul filmului:

În film, programat pentru lansare în iunie, Buzz este cuprins de vinovăție după ce i-a determinat pe colegii săi să meargă pe o planetă ostilă. Pentru a încerca să-i salveze, el trebuie să se proiecteze în viitor, având ca însoțitor un robot-pisică. La CinemaCon a mai fost prezentat „Amsterdam”, un film romantic polițist plasat în anii 1930, cu o mulțime de vedete, printre care Christian Bale, Robert De Niro, Margot Robbie și Chris Rock.

CITEȘTE ȘI: Chris Evans este Buzz Lightyear, din „Toy Story”, într-un film despre originea personajului

Foto: Profimedia Images