Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

De: Adrian Popa / 19.04.2022, 13:04
Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Sunt actori ale căror performanțe salvează filme care altfel ar fi fost considerate plictisitoare sau chiar slabe. Ce ar fi fost „There Will Be Blood” fără performanța incredibilă a lui Daniel Day-Lewis? Ce ar fi fost „Joker” fără interpretarea lui Joaquin Phoenix?

Totuși, sunt și filme în care interpretările extraordinare ale unor actori nu au fost suficiente pentru a le salva. Publicația The Independent a realizat o listă cu astfel de titluri, dintre care noi am selectat cinci.

Actori care au făcut roluri remarcabile în filme mediocre sau slabe:

Margot Robbie în „Suicide Squad” (2016)

Filmul a fost criticat unanim, de critici și cinefili. „Suicide Squad” are un punctaj de 5.9/10 pe IMDb și un scor mult mai slab pe alte platforme. Dar actrița australiană Margot Robbie a făcut un rol foarte bun, care nu a trecut neobservat. Ea a interpretat-o ulterior pe Harley Quinn în încă două filme.

Tom Hanks în „The Ladykillers” (2004)

Cu un procent de 54% pe platforma de agregare de recenzii Rotten Tomatoes, filmul regizat de Joel și Ethan Coen nu este unul cu care cei doi mari regizori doresc să se laude. Talentatul Tom Hanks a făcut, însă, un rol remarcabil, intrând în pielea șefului bandei de hoți care sapă un tunel pentru a jefui un cazinou.

Michelle Pfeiffer în„Grease 2” (1982)

„Grease 2” este una dintre acele continuări de filme care nu ar fi trebuit făcute. Totuși, Michelle Pfeiffer, pe atunci în vârstă de 23 de ani, a dat dovadă de multă charismă și talent, iar rolul i-a consolidat începutul de carieră la Hollywood.

Alan Rickman în „Robin Hood: Prince of Thieves” (1991)

Filmul, cu Kevin Costner în rolul principal, este unul mediocru, deși popular. Totuși, unul dintre starurile din „Die Hard”, Alan Rickman, a făcut o impresie foarte bună în rolul Șerifului de Nottingham.

Anthony Hopkins în „Transformers: The Last Knight” (2017)

Filmele din seria „Transformers” nu sunt chiar capodopere, iar „The Last Knight” este unul dintre cele mai slabe din franciză. Apariția lui Anthony Hopkins în rolul unui astronom a surprins, dar actorul și-a păstrat standardele ridicate pe care le are și a făcut un rol bun chiar și în această producție mediocră.