A fost lansat trailerul filmului horror „Halloween Ends”, cu Jamie Lee Curtis în rolul principal (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 20.07.2022, 11:44
A fost lansat trailerul filmului horror „Halloween Ends”, cu Jamie Lee Curtis în rolul principal (Video)

Viitorul titlu de groază de la Universal Pictures, „Halloween Ends”, care va fi lansat în cinematografe pe 14 octombrie, și-a lansat primul trailer. Filmarea promite o confruntare supremă între Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) și maniacul Myers, care nu va lăsa decât pe unul dintre ei în viață.

Regizat de David Gordon Green, filmul îi mai are în distribuție pe Andi Matichak, Will Patton, Kyle Richards, Omar Dorsey, Nick Castle și James Jude Courtney. Acțiunea din „Halloween Ends” este plasată la patru ani după cea din „Halloween Kills” de anul trecut și o prezintă pe Laurie care trăiește cu nepoata ei Allyson (Matichak) și lucrează la o carte de memorii, când o crimă începe o nouă serie plină de teroare.

Universal Pictures, Miramax și Blumhouse sunt în spatele filmului, în asociere cu Rough House Pictures. Malek Akkad, Jason Blum și Bill Block produc.

„Halloween Ends” este continuarea „Halloween Kills”, lansată în octombrie 2021, după ce franciza a fost relansată cu „Halloween”-ul din 2018. Franciza a început cu „Halloween”-ul clasic din 1978 al regizorului John Carpenter.

„[„Halloween Ends” este] foarte diferit ca ton de „Halloween” [2018] și „Halloween Kills”, și cred că asta face parte din stilul meu personal. Foarte des sar între genuri și explorez diferite teme și personaje prin filme”, a spus David Gordon  Green.

Halloween Ends va avea lansarea în cinematografe pe 14 octombrie.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: ”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend