”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

De: Nicoleta Lepădatu / 18.10.2021, 06:14
”Halloween Kills”, cu Jamie Lee Curtis, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

Filmul ”Halloween Kills”, regizat de David Gordon Green, cu Jamie Lee Curtis, a urcat direct pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend cu încasări de 50,3 milioane de dolari. Filmul este o continuare a ”Halloween”-ului din 2018 și al 12-lea din franciza ”Halloween”.

La câteva minute după ce Laurie Strode (Curtis), fiica ei Karen (Judy Greer) și nepoata Allyson (Andi Matichak) îl lasă pe monstrul mascat Michael Myers în cușcă, arzând în pivnița casei lui Laurie, Laurie este dusă de urgență la spital cu răni care îi pun viața în pericol, convinsă fiind că l-a ucis în cele din urmă pe cel care o torturează de o viață.

Dar când Michael reușește să se elibereze din capcana lui Laurie, acesta o ia de la capăt cu baia de sânge ritualică. În timp ce Laurie se luptă cu durerea și se pregătește să se apere împotriva lui, tot orașul Haddonfield i se alătură ca să se ridice împotriva monstrului de neoprit.

Femeile din familia Strode se alătură unui grup de alți supraviețuitori ai primei furii a lui Michael, și decid să ia lucrurile în propriile lor mâini, pornind pe urmele lui Michael, pentru a-l anihila odată pentru totdeauna.


Pe locul al doilea în box office-ul american de weekend se află ocupantul locului întâi de săptămâna trecută, ”No Time to Die”, cel mai recent film din seria Bond, cu încasări de 24,2 milioane de dolari.

„No Time To Die” a fost cel mai aşteptat film din seria James Bond, a fost lansat după o amânare de 18 luni provocată de pandemie și este filmul în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul celebrului spion, după 16 ani în care l-a întruchipat.

Acțiunea din ”No Time to Die/Nu e vreme de murit” are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare în peisaj și îi cere ajutorul. Deodată, o misiune aparent simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una cu mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o nouă tehnologie de luptă ce poate avea efecte devastatoare asupra omenirii.

Cu același Daniel Craig în rolul agentului secret 007, filmul a fost gândit ca un punct culminant al universului Bond, potrivit regizorului Cary Joji Fukunanga. James Bond nu numai că este nevoit să se adapteze lumii moderne a spionajului – pe care pare să nu o cuprindă cu ușurință – dar se și lovește de cea mai grea și traumatică provocare dintre toate. Din distribuție mai fac parte și Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, Rami Malek.

Pe locul al treilea, cu încasări de 16,5 milioane de dolari coboară ocupantul locului al doilea de săptămâna trecută, ”Venom: Let There Be Carnage”. Continuarea mult mai întunecată a lui ”Venom” din 2018 vine de la Sony Pictures și este separată de Universul cinematografic Marvel Disney, care a livrat recent ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” și ”Black Widow” – cele două filme cu cele mai mari încasări ale anul la box-office-ul nord-american. Dacă primele sale trei zile în cinematografe sunt un semn al succesului potențial, ”Venom: Let There Be Carnage” este pe cale să se alăture acelor blockbustere cu cele mai mari câștiguri din 2021.

Eddie (Tom Hardy) deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom numai comod nu este. Imprevizibil și mucalit, obraznic și carismatic, se pricepe ca nimeni altul să provoace pe toată lumea. Doar nu se împiedică un extraterestru aparte de un reporter obraznic și cu gura mare care-i servește drept gazdă! Mai ales când i-e foame! Doar că acum nu se mai ciondănesc non-stop doar între ei: când reporterul are șansa istorică de a-i lua un interviu lui Cletus (Woody Harrelson), Venom (până acum, fără rival) face cunoștință cu un nou simbiot, mult mai puternic și mai agresiv: Carnage – arma prin care asasinul în serie încarcerat de mulți ani vrea să semene haos în lume pentru a se răzbuna pentru suferințele îndurate. Creatura dezlănțuită își extinde în fiecare secundă arsenalul, are abilități nemaivăzute, se cațără, se târăște, se regenerează rapid! Filmul în regia lui Andy Serkis îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson.

Topul 10 al peliculelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele din America de Nord este completat de:  ”The Addams Family 2”, cu încasări de 7,1 milioane de dolari, ”The Last Duel”, în regia lui Ridley Scott, cu 4,8 milioane de dolari, “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” (3,5 milioane de dolari), ”Honsla Rakh” (706.000 de dolari), ”Free Guy” ($680,000 de dolari), ”Lamb” (543,004 de dolari) și ”Most Eligible Bachelor” (470.000 de dolari).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: ”Venom: Let There Be Carnage” a urcat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei