Idris Elba s-a autoeliminat din lista candidaților pentru James Bond

De: Ana Obretin / 08.10.2021, 11:00
Idris Elba s-a autoeliminat din lista candidaților pentru James Bond

Actorul britanic Idris Elba, al cărui nume a tot fost vehiculat ca succesor al lui Daniel Craig în rolul James Bond, s-a autoeliminat din lista candidaților.

Aflat la premiera de la Londra a filmului „The Harder They Fall”, produs de rapperul Jay-Z, Elba a negat că se luptă să obțină rolul. Întrebat de ITV London dacă îl va juca pe 007, Idris Elba a răspuns: „Nu, nu voi fi James Bond”.  Întrebat dacă ar dori să preia rolul la un moment dat, el a adăugat: „Cine nu ar vrea?”.

CITEȘTE ȘI: James Bond: Tom Hardy conduce în topul preferințelor pentru a prelua rolul

Înlocuirea lui Daniel Craig în rolul lui 007 nu va fi discutată până în 2022, spune producătoare James Bond, Barbara Broccoli

James Bond: De ce spune Daniel Craig că femeile nu sunt potrivite pentru rol

„Este un semn al vremurilor în care nu mai putem vorbi despre negru, alb și culoare”, a mai spus Elba, după ce a fost întrebat cât de uimitor ar fi să existe un James Bond de culoare, scrie NME.

Idris Elba are agenda plină în următorii ani

Idris Elba are numeroase proiecte pentru următorii câțiva ani, inclusiv să-și împrumute vocea lui Knuckles în „Sonic The Hedgehog 2” și rolul principal în „Three Thousand Years of Longing”, un film de dragoste SF al regizorului „Mad Max: Fury Road”, George Miller.

Nu există nicio confirmare cu privire la cine va juca următorul James Bond, dar actorul Ben Whishaw, care l-a interpretat pe specialistul în tehnologie Q în cele mai recente trei filme, a spus recent că ar dori să vadă un actor gay care să preia rolul. „Desigur, aș vrea să văd asta”, a spus Whishaw. „Cred cu adevărat că ar trebui să construim o lume în care oricine poate juca orice și ar fi cu adevărat palpitant dacă nu ar conta orientarea sexuală a cuiva pentru a-și asuma un rol ca acesta”.

CITEȘTE ȘI: Idris Elba va scrie cărți pentru copii inspirate de Isan, fiica sa

Idris și Sabrina Elba, parteneriat cu Christian Louboutin, pentru colecția capsulă „Walk a Mile in My Shoes”

Foto: Profimedia Images