Idris Elba va fi personajul Knuckles în continuarea filmului „Sonic the Hedgehog”

De: Nicoleta Lepădatu / 12.08.2021, 08:13
Idris Elba va fi personajul Knuckles în continuarea filmului „Sonic the Hedgehog”

Nici nu a terminat bine cu rolul său principal în „The Suicide Squad” și Idris Elba s-a alăturat distribuției filmului „Sonic the Hedgehog 2” ca vocea lui Knuckles, a anunțat Paramount.

Idris Elba a confirmat informația, printr-o fotografie cu pumnul strâns al personajului căruia îi va împrumuta vocea. „Cioc, cioc, … #FilmulSonic2 #Knuckles”, a scris el.

 

Knuckles este o echidnă roșie care a apărut pentru prima oară ca în jocul video Sega din 1994 „Sonic the Hedgehog 3”. Manipulat de Doctor Robotnik, care îl face să creadă că Sonic este duşmanul lui, el va sfârşi prin a deveni aliatul rapidului arici albastru.

Un sinopsis dezvăluit de studioul Paramount lasă să se înţeleagă că intriga acestei continuări va fi asemănătoare celei din jocul video.

Sonic este pregătit pentru mai multă libertate, şi Tom şi Maddie acceptă să-l lase acasă în timp ce ei pleacă în vacanţă. Însă, imediat după plecarea lor, Dr. Robotnik revine, de data aceasta cu un nou partener, Knuckles, în căutarea unui smarald care are puterea de a construi şi distruge civilizaţii. Sonic face echipă cu propriul acolit, Tails, şi împreună ei pleacă într-o călătorie pentru a găsi smaraldul, înainte ca acesta să ajungă pe mâini greşite”.

După succesul primului film, lansat în februarie 2020, o continuare a fost anunţată pentru 2022.

Acest al doilea film va fi realizat de Jeff Fowler şi scris de scenariştii Pat Casey şi Josh Miller.

Starurile din primul lungmetraj, Jim Carrey (Dr. Robotnik), şi Ben Schwartz (vocea lui Sonic), vor reveni în distribuţie, alături de James Marsden şi Tika Sumpter (Tom şi Maddie Wachowski).

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Producția Netflix „The Harder They Fall”, cu Idris Elba și Regina King, deschide BFI London Film Festival

Tags: