Producția Netflix „The Harder They Fall”, cu Idris Elba și Regina King, deschide BFI London Film Festival

De: Ana Obretin / 04.08.2021, 18:18
Producția Netflix

BFI London Film Festival, aflat la cea de-a 65-a ediție, va fi deschis de producția Netflix „The Harder They Fall”, cu Idris Elba, în regia londonezului Jeymes Samuel.

Filmul va avea premiera mondială în festival pe 6 octombrie, proiecții simultane de previzualizare a peliculei urmând să aibă loc în cinematografe din Marea Britanie. Filmul va debuta pe Netflix pe 3 noiembrie, după lansarea acestuia în cinematografele din Regatul Unit, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Scris de Jeymes Samuel și Boaz Yakin, filmul îi are în distribuție pe Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield, Danielle Deadwyler, Edi Gathegi, RJ Cyler, Damon Wayans Jr. și Deon Cole, alături de Regina King și Idris Elba.

Atunci când proscrisul Nat Love (Majors) descoperă că inamicul său Rufus Buck (Elba) este eliberat din închisoare, el își reunește banda pentru a-l găsi pe acesta și a se răzbuna. Cei care călăresc alături de el în acest western cu adevărat proaspăt sunt fosta sa iubire, Stagecoach Mary, ajutoarele sale Bill Pickett și Jim Beckwourth și un adversar surprinzător transformat în aliat. Rufus Buck are propriul său echipaj înfricoșător, un grup care nu știe să piardă.

„Crescând în Marea Britanie, festivalul a fost întotdeauna punctul culminant al anului pentru mine și nu mi-aș fi putut imagina nimic mai bun decât să includ filmul meu de debut în lineup-ul de anul acesta”, a spus Samuel.

Cea de-a 65-a ediție a BFI London Film Festival are loc în perioada 6 – 17 octombrie 2021.

CITEȘTE ȘI: Netflix a cumpărat drepturile de difuzare ale documentarului „Schumacher”, care va avea premiera pe 15 septembrie

Netflix, Google, Facebook, printre companiile care impun angajaților să se vaccineze

Foto: Netflix