Netflix a lansat trailerul primei părți a ultimului sezon „La Casa de Papel”

De: Ana Obretin / 02.08.2021, 17:32
Netflix a lansat trailerul primei părți a ultimului sezon

Netflix a lansat, luni, trailerul primei părți a sezonului final, al cincilea, al serialului spaniol „La Casa de Papel”, creat de Álex Pina.

100 de ore care par a fi 100 de ani. Așa descrie Tokyo felul în care se simte. Profesorul dezvăluie că rezervorul de apă a fost găsit în timp ce colonelul Tamayo se pregătește ca armata să intre în Banca Spaniei. „Este unul dintre cele mai incerte momente pentru bandă. Sunt în pericol și se pare că acesta va fi cu adevărat sfârșitul lor. Își vor aduna forțele, luptând împotriva șanselor… încă o dată? La urma urmei, ei sunt Rezistența”, se arată într-un comunicat remis Apropo de Netflix.

„La casa de papel Partea 5” va fi lansat în două părți, pe 3 septembrie, respectiv pe 3 decembrie.

Din distribuție fac parte actorii Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Rodrigo de la Serna, Darko Peric, Najwa Nimri, Hovik Keuchkerian, Luka Peros, Belén Cuesta, Fernando Cayo, Fernando Soto, Jose Manuel Poga, Mario de la Rosa.

„La Casa de Papel” – sezonul 5: Jaful, pe cale să se transforme în război

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare. Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

CITEȘTE ȘI: : Creatorii hitului Netflix „Casa de Papel” revin cu seria de acțiune „Sky Rojo”

Cum a devenit serialul Casa de Papel un fenomen mondial

Foto: Netflix