„La Casa de Papel”: S-au încheiat filmările pentru al cincilea și ultim sezon

De: Ana Obretin / 15.05.2021, 09:36

Netflix a anunțat că filmările pentru cel de-al cincilea și ultim sezon al serialului spaniol „La Casa de Papel” s-au încheiat. Nu se știe deocamdată când va fi difuzat explozivul sezon final al hitului Netflix.

„Ceea ce a început cu un jaf se termină cu o familie”, au scris cei de la Netflix pe rețeaua de socializare online Instagram, unde au publicat o forografie cu protagoniștii.

„Mulțumim tuturor fanilor pentru că fac parte din La Resistencia! Abia așteptăm să vă arătăm cum se termină această poveste”, au mai scris aceștia.

Creat în 2017, de Alex Pina, „La Casa de Papel” urmărește o echipă de criminali supradotați în timp ce iau cu asalt Monetăria Regală din Madrid, sub îndrumarea unui misterios „profesor”. Scopul lor este să tipărească miliarde de euro și să le fure.

În iulie anul trecut, creatorul serialului a anunțat că acesta se va încheia după partea a cincea.

„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să dizolvăm grupul”, a spus acesta într-un comunicat. „Cum să-l pui pe profesor pe perete? Cum să organizezi situații ireversibile pentru personaje? Astfel s-a născut cea de-a cincea parte a ‘La Casa de Papel’. Războiul atinge nivelul său cel mai extrem și sălbatic, dar este și cel mai epic, iar sezonul este incitant”.

Fanii vor regăsi distribuția formată din Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesorul), Itziar Ituño (Lisabona), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio) și Jaime Lorente (Denver). 

CITEȘTE ȘI: Creatorii hitului Netflix „Casa de Papel” revin cu seria de acțiune „Sky Rojo”

Cum a devenit serialul Casa de Papel un fenomen mondial

“Bridgerton”, noul succes de casă al platformei Netflix

Foto: Profimedia Images