Al doilea sezon al serialului Netflix „Sky Rojo” are premiera pe 23 iulie

De: Ana Obretin / 29.03.2021, 16:32
Al doilea sezon al serialului Netflix

Netflix a confirmat, luni, data lansării celui de-al doilea sezon al serialului „Sky Rojo„, creat de autorii hitului „La Casa de Papel”. Acesta va avea premiera pe 23 iulie.

Coral, Wendy și Gina continuă să lupte pentru libertatea lor, urmărite de Romeo, Moisés și Christian. Evadarea lor devine din ce în ce mai dificilă cu fiecare secundă ce se scurge, dar nu renunță. Fetele sunt mai unite ca oricând, în timp ce loialitatea urmăritorilor lor unul față de celălalt începe să se destrame. Adrenalina și acțiunea s-au întors pe scaunul șoferului în cel de-al doilea sezon din „Sky Rojo”, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Al doilea sezon va avea opt episoade de câte 25 de minute.

„Ne-am dorit ca ‘Sky Rojo’ să aibă aceeași acțiune frenetică, dar să folosim o durată de 25 de minute pentru a sublinia natura dinamică a acțiunii: evadarea, cursa pentru supraviețuire. Al treilea act al unui film sau al unui episod dintr-un serial este locul în care toată energia converge pentru a produce cea mai vibrantă explozie dintre toate conflictele care sunt povestite. Ceea ce ne-am propus a fost să facem un al treilea act constant, să ne canalizăm întreaga poveste prin acea energie frenetică „, spun Álex Pina și Esther Martínez Lobato, creatorii producției.

Serialul este realizat pentru Netflix de Vancouver Media, o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina, care își propune să creeze seriale ce să se distingă de restul de pe piață. De la lansare, aceasta a dezvoltat „La Casa de Papel”, „The Pier” și „White Lines”, „Sky Rojo” fiind cel mai nou titlu.

CITEȘTE ȘI: Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă

FOTO: Netflix