Idris Elba va scrie cărți pentru copii inspirate de Isan, fiica sa

De: Loredana Toma / 17.03.2021, 11:46
Idris Elba va scrie cărți pentru copii inspirate de Isan, fiica sa

Actorul și producătorul britanic Idris Elba a semnat un contract cu prestigioasa editură HarperCollins pentru a lansa, în 2022, o colecție de cărți pentru copii inspirate de fiica sa Isan Elba. Angajamentul prevede ca actorul să publice mai multe cărți ilustrate și de ficțiune, un proiect dezvoltat împreună cu scriitoarea Robyn Charteris, câștigătoare  a unui premiu BAFTA pentru “Jeopardy”, un serial dramatic pentru copii difuzat de CBBC. De altfel, Charteris a mai scris și primul dintre cele 52 de episoade ale unei serii originale pentru preșcolari, cu ocazia lansării canalului digital CBeebies, și a lucrat în calitate de consultant pentru companiile Mattel și Lego.

“Mă simt onorat să am oportunitatea să aduc la viață povești inspirate de fiica mea, împreună cu minunata mea parteneră de scris, Robyn Charteris, și alături de echipa editurii HarperCollins” a spus Elba, potrivit THR.

„Idris Elba este unul dintre cei mai talentați creatori de conținut ai generației sale”

Idris Elba  este unul dintre creatorii de conținut cei mai relevanți și mai talentați din generația sa și sunt încântat că se alătură listei scriitorilor de cărți pentru copii publicate de editura HarperCollins. Încă de la început, Idris a avut o viziune foarte clară asupra personajelor și a poveștilor pe care le-a creat în mintea sa și este și foarte pasionat să creeze cărți care se pot adresa tuturor copiilor. Elba este o forță creativă care are de spus povești minunate și suntem onorați și încântați să-i primim pe el și pe Robyn în familia noastră și să demarăm acest proiect pentru ca toți copiii să se bucure de poveștile aduse la viață de echipa noastră”, a precizat Ann-Janine Murtagh, directorul executiv al editurii.

Cât despre partenera de scris a lui Idris Elba, Robyn Charteris, Murtagh are cuvinte de laudă spunând că “are un istoric fantastic în a scrie pentru copii și, totodată, a colaborat cu unii dintre cei mai mari producători din industria divertismentului pentru copii”.

CITEȘTE ȘI: Netflix a anunțat lista filmelor originale pentru 2021. Cele mai mari staruri își dau întâlnire pe platformă

Foto: Profimedia Images