Înlocuirea lui Daniel Craig în rolul lui 007 nu va fi discutată până în 2022, spune producătoare James Bond, Barbara Broccoli

De: Nicoleta Lepădatu / 27.09.2021, 13:03
Înlocuirea lui Daniel Craig în rolul lui 007 nu va fi discutată până în 2022, spune producătoare James Bond, Barbara Broccoli

Producătorii James Bond, Barbara Broccoli și Michael G. Wilson, custodii iconicului spion de foarte multă vreme, au declarat că perspectiva înlocuirii lui Daniel Craig nu este un lucru pe care să îl aibă în plan până în 2022.

Într-un interviu pentru BBC Radio 4, frații vitregi și șefii echipei Bond de la Eon Productions, au fost întrebați dacă au decis cine ar putea fi înlocuitorul lui Daniel Craig în rolul agentului 007.

Doamne, nu!”, a spus Barbara Broccoli. „Nu ne gândim deloc la asta. Vrem ca Daniel să aibă timpul său de sărbătoare. Anul viitor vom începe să ne gândim la ce va urma.” Întrebați dacă Daniel Craig, care a jucat acest rol timp de 15 ani va avea un cuvânt de spus în alegerea succesorului său, Michael G. Wilson a spus: „A fost un Bond atât de măreț și va fi foarte greu de înlocuit. Nici măcar nu mă pot gândi [dacă este] posibil acest lucru”.

Favoriții companiei de pariuri William Hill, pentru a juca rolul lui Bond, sunt în prezent actorii Tom Hardy, Regé-Jean Page, James Norton, Luke Evans, Idris Elba și Henry Cavill.

Anterior, Barbara  Broccoli a declarat că Bond nu va fi jucat niciodată de o femeie. „James Bond este un personaj masculin. Sper că vor fi multe, multe filme realizate cu femei, pentru femei, de femei, despre femei. Nu cred că trebuie să luăm un personaj masculin și să-l joace o femeie. Deci da, îl văd bărbat. Și acum refuz să mă gândesc că ar putea să îl joace oricine altcineva, mi-ar plăcea ca Daniel Craig să continue pentru totdeauna acest rol”.

În interviul de la Radio 4, Michael G. Wilson a adăugat că Daniel Craig a „schimbat” seria și că va fi întotdeauna o „mare parte” a istoriei sale, iar Barbara Broccoli a completat, numindu-l „un actor extraordinar”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Top 10 coloane sonore din filmele Bond (Video)