James Bond: De ce spune Daniel Craig că femeile nu sunt potrivite pentru rol

De: Ana Obretin / 21.09.2021, 10:07
James Bond: De ce spune Daniel Craig că femeile nu sunt potrivite pentru rol

Actorul Daniel Craig a declarat că rolul James Bond nu ar trebui să fie interpretat de o actriță, dar motivul este unul surprinzător.

Craig este de părere că femeile merită propriile roluri, mai bune, care nu au fost scrise pentru bărbați. Declarația vine pe fondul discuțiilor privind faptul că următorul agent 007 ar trebui să fie interpretat de o femeie. Discuțiile s-au intensificat și după ce producătorii au anunțat că în cel mai nou film din franciză, „No Time to Die„, a fost introdus primul agent feminin 007, interpretat de actrița de culoare Lashana Lynch.

Daniel se alătură astfel mai multor vedete care s-au pronunțat împotriva faptului ca James Bond să fie jucat de o femeie, inclusiv producătoarea francizei Barbara Broccoli.

Într-un interviu pentru The Radio Times, Daniel Craig, întrebat dacă ar susține o numire mai diversă pentru James Bond, a declarat: „Ar trebui să existe pur și simplu roluri mai bune pentru femei și actori de culoare”. „De ce ar trebui ca o femeie să-l interpreteze pe James Bond atunci când ar trebui să existe un rol la fel de bun ca James Bond, dar pentru o femeie?”, a mai spus acesta.

Pariurile privind viitorul James Bond sunt deja deschise, iar actorul de culoare Idris Elba se numără printre favoriții fanilor. Printre alte nume vehiculate se află Richard Madden, Tom Hiddleston, Henry Cavill, Michael Fassbender și Tom Hardy.

După ce ultima reprezentaţie a lui Daniel Craig în rolul lui 007 a fost amânată în repetate rânduri din cauza pandemiei de coronavirus, premiera mondială a următorului film din seria James Bond, „No Time To Die”, va avea loc pe 28 septembrie la Royal Albert Hall din Londra. Premiera va avea loc cu două zile înainte ca filmul să fie lansat în cinematografe, pe 30 septembrie.

CITEȘTE ȘI: James Bond: O scenă cu nuanțe gay le-a dat bătăi de cap producătorilor

În așteptarea “No Time To Die”, iată care este povestea lui James Bond!

Top 10 coloane sonore din filmele Bond (Video)

Daniel Craig spune că moștenirea este „dezagreabilă” și că nu va lăsa „sume mari” copiilor săi

O cascadorie neobișnuit de periculoasă cu crocodili, dintr-un film Bond a fost, de fapt, reală

Pierce Brosnan a vorbit despre următorul James Bond: cine crede actorul că ar fi cel mai potrivit pentru rol

Foto: Profimedia Images